tiistai 14. helmikuuta 2012

Lörödagg

Lauantaina menin pitkästä aikaan Myllypuron Liikuntamyllyyn salitreeneihin! Vaihtelu virkistää ja oli kiva käydä siellä pitkästä aikaa. Pari tuttuu naamaa siellä näkee aina vähintään. Ennen Mayor'siä oon käynyt aina Myllyssä, se on vähän niinkuin toinen koti :D
Salitreenien jälkeen menin kotiin laittautumaan nopeasti ja sitten lähdin Verkun kanssa samaa matkaa Krisulle viettämään iltaa. Tässä illan look ja meikki:Krisulla syötiin hyvin ja aloteltiin. Sitten lähdettiin viettämään iltaa, ylläripylläri, Motelletiin. Siitä on tullut taas mun uus vakkari and I freakin' love it! Mahtavinta illassa oli se, että Hamza, mun toinen sekoilupuoliskoni, on tullut takaisin Marokon lomaltaan ja joras mun kanssa yläkerrassa KOKO illan!<3 Ali soitti tosi hyvää musaa ja meininki oli katossa!
terrrrveh.

Mentiin aika isolla porukalla jatkoille ja crashattiin kaikki alppilaan. Seuraavana aamuna mentiin Weeruskaan syömään. Siellä on hyvät pizzat ja tarjolla erilaisia kotiruokia! Käydään joskus työkavereiden kanssa lounaalla siellä ja jos otan pizzaa, otan aina kana-vuohenjuusto-pesto-pizzan. Ihassikahyvä!!Tiesin että meillä on treenit klo 17 ja kello oli varmaan jotain 1. Olisin ehtinyt mennä käymään kotona, mutta en vaan kertakaikkiaan jaksanut! Halusin kerrankin viettää kunnon "darrapäivän" niinkuin normaalit ihmiset! Mentiin siis osan porukan kanssa Hamzalle, nukkumaan päikkärit, katsomaan Putousta, tekee lisää ruokaa ja makoilemaan. Hamza lupas lainata mulle treenikamat, se oli ainoa syy miks suostuin mennä löhöilee ja onneks menin! Oli ihanaa vaa chillaa :)
Ja nyt se video, jostain mainitsin. 
Varoitus: ikkunat saattaa särkyä, kun katsotte tämän videon :D With all my love... Lähdettiin sitten yhdessä Hamzan kanssa pirteinä treeneihin ja siinä se viikonloppu sitten menikin :) Mites teidän vkl? :)
Ps. kerron myöhemmin lisää eilisistä kuvauksista!

On Saturday I went gymtraining to my old gym, Liikuntamylly. It's nice to swtich it up sometimes. After that I went home and freshened up quickly, then I met up with Veronica and we went to Kristiina's place together to begin the evening. We ate well and drank a little and later on we headed to Motellet, which seems to be my favourite hang out nowadays :)! 
The best thing about that night was that my friend Hamza came back from Morrocco and he danced with me upstairs all night long! Ali played really good music and we had a great time! :D 
Even though we had dance practice the next day, we just hanged out, ate, slept and watched tv until the last minute we had to go. There's a video of Hamza singing and I'm warning you: windows or glasses maybe broken if you watch this video :D How was your weekend?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heippa, tää ei liity yhtään tän postauksen aiheeseen, mutta teettekö lihaskuntoo noilla tanssitunneilla? :-) jos teette, niin millasii?

Dashanti kirjoitti...

Moikka,
Ei haittaa vaikka ei liity aiheeseen, aina voi kysyä. Joo tehdään paljon erilaisia lihaskuntojuttuja, ne vaihtelee, mutta mun tunneilla tehdään aina reisilihakset, käsilihakset, vatsat, pakarat, selät sen mukaan mitä keretään! Tunti on aika lyhyt aika joten kaikkia ei ehdi tekemään kerralla, mutta suurimman osan joo :)

Reidet esimerkiksi tehdään aika peruskaavalla, kyykkäämällä ja askelkyykyillä; pakarat tehdään konttausasennossa lattialla niin että nostetaan jalkaa aina tietyllä tavalla. Vastasko tää yhtään kysymykseen vai olisitko kaivannut tarkempaa infoa? :)