torstai 16. helmikuuta 2012

Mums mums...

Hola!
Tässä kun odottelen Jadelta kuvia maanantaista niin kerron teille missä kaikkialla oon syöny viimeaikoina :D Hahaha! Huomasin vaan että mulla on paljon ruokakuvia kamerassa ja puhelimessa xD
Hyvää ystävänpäivää kaikille!<3 Vähän myöhässä ;) Ystävänpäivän kunniaksi meille tarjottiin työpaikalla eilen aamupalaa, mikä oli mun mielestä kiva, kun ei kotona tule sitä syötyä sitä vaikka pitäisi.

Hola!
While I'm waiting for Jade to send me pictures from Monday's photoshoot, I made a post about stuff I've been eating lately. Lol! I just noticed I have a lot of pictures of food so... :D
Oh, and HAPPY VALENTINE'S DAY TO EVERYONE!<3 Sorry I'm a bit late ;) We were served a Valentine's Day breakfast at work yesterday, which I thought was nice because I usually forget to eat my breakfast. Viime viikolla näin Indiä pitkästä aikaa ja käytiin syömässä SFC:n pizzabuffassa. Siellä työskentelevä mies oli hauska ja lutunen! :D Ensimmäinen asia mitä kysyin kun menin kassalle oli että "Onko teillä kana-aurajuustopizzaa? Jos ei ole en osta ;)". Mies vastasi "Joo tottakai, tulossa tulossa". Kun päästiin pöytään ja oltiin syöty alkupalat niin ser mies tulee tuomaan kokonaisen kana-aurajuustopizzan kuumalla pannulla jonka hän ystävällisesti iski meidän pöytään sanoen "Pizzanne olkaa hyvä!".  Me ihmeteltiin silmät pyöreinä ja naureskeltiin että onpas hyvä buffet kun tuodaan ihan pöytään ;)!

Last week I met up with Indi because it's been a long time since we've hung out!! We ate at Southern Fried Chicken and took the pizzabuffet. The man working there was funny. I asked if they had chicken n blue cheese pizza, because otherwise I wouldn't buy it and he said 'yeah it's coming'. Then after we ate our appetizers he came to our table and brought us an entire chicken n blue cheese pizza! What a great service at a buffet ;D!


 

Onkos teilläkin sellaisia kausittaisia herkkuja? Mulla on välillä milloin mikäkin. Viimeaikoina oon syöny vuohenjuustoa aika paljon salaatin kanssa ja jos oon itse tehnyt jotain ruokaa niin käytän aina sitä jossain muodossa! Sitten mun semmonen oma herkku tällä hetkellä on rahka-hedelmä-pähkinä-sekoitus. Ostan rasvatonta maustamatonta maitorahkaa, joskus sekoitan sen mukaan pilttiä/bonaa jos ei oo hedelmiä, sitten laitan sekaan ananasta tai marjoja ja suolaamattomia pähkinöitä, yleensä cashew-pähkinöitä. Jos on huono päivä, ostan suolattuja ja sekin on hyvää :D!

Do you guys have your own little food delights? I do. Lately I've been eating goat cheese in many different ways like in salads etc. And at the moment my speciality is quark with fruits and nuts. I have different varieties of this mixture. Sometimes I use salted nuts, sometimes berries instead of fruits and sometimes baby foods to give the quark some flavour. 


 

Yummyy!

Oltiin Hamzan, Johnnyn ja Zahran kanssa kuvausten jälkeen syömässä Iguanassa maanantaina. Levottomat tunnelmat, tässä vähän videoo siitä.. Aika hyvin kahdelta apinalta, jotka ei osaa englantia :D <3
Kylläpäs nyt on tullut mässäiltyä ihan urakalla. Äitikin teki laskiaispullia yks päivä. Huhhuh! Mut yks hyvä puoli: meidän hissiin tehdään peruskorjaus, joka alkoi maanantaina ja kestää 2 kuukautta! Eli kahden kuukauden ajan minä kävelen 7 kokonaista kerrosta ylös ja alas vähintään kerran päivässä! On alkanu tuntuu aika hyvältä ku jaksaa kävellä aina vähän ripeemmin ;)!

Oh boy, have I been eating.. :D However, our elevator is being fixed and the repairment is going to take 2 months. That means we're going to bee walking 7 floors up and down atleast once a day! 

2 kommenttia:

Just me kirjoitti...

Haha :) Johnny selittää facebookista kun Hamza & Zahra laulaa tunteella.. Haha olipa hauska juttu taas pitkästä aikaa.. Kun en oo vähään aikaa täällä käynyt..

Dashanti kirjoitti...

Hahah no perus Johnny :D kiva kun kävit hehe ;)! Hamzan sekopää lauluvideo löytyy tosta "Lörödagg" postauksesta XD