maanantai 27. helmikuuta 2012

Pistetään Silkki sekasin !?

Perjantaina oli tosiaan treenivapaa päivä. Menin kotiin ja pesin muutaman koneellisen pyykkiä ja ravasin siis portaita 7 kerrosta ylös ja alas niin monta kertaa että reidet oli enemmän kuin hapoilla sen jälkeen. Ei siis ollutkaan niin treenivapaa päivä :D
Sen jälkeen otin päikkärit ja kun heräsin, suuntasin suoraan Nooralle alottelemaan iltaa =) Illan tavoitteena oli pistää ClubSilk solmuun ja niin kai me vähän niinkuin tehtiin :D Itte oltiin ainakin ihan sekaisin ja solmussa.

Illan meikki on tekaistu Manlyn Professional Makeup Eyeshadows paletilla ja on asteen räväkämmät kuin yleensä - ihan tarkoituksella :) Jostain syystä mulla oli tänä viikonloppuna joku silmämeikkiboomi! Nyt otin CyberShopista ostetut piilaritkin käyttöön kun löysin ne jostain laatikon pohjalta..


Outfit of the night!


Alright, let's jam.


Noora oli tehnyt ihan älyhyvää kanasaldee yum yum!

Mä muuten laitoin kynnet myös! Ootteko ylpeitä..? Ostin TT-Housesta, eli Tarjoustalosta 4 kynsilakkaa kun ajattelin nyt alkaa vähän panostamaan kynsiinkin, ehkä. 8-)


Okay, enough is enough. Päästiin sit jossain vaiheessa vihdoinkin lähtemään ja kylläpäs se Silkki oli kivasti rempattu! Mä tykkäsin kovasti paikasta, tykkäsin UpStagesta silloinkin kun se vielä oli, mutta nyt on loungella tyylikkäämpi look. Musiikki oli awesome tottakai koska Ali oli soittamassa, mutta porukkaa ei ollut paljon yhtään. Silti meillä oli tosi hauskaa ja kaikilla oli hyvä meininki :D! Tästä lähtien KAIKKI tonne sheikkaa bootyy! ;)
Näihin kuviin näihin tunnelmiin :D 

Friday was a day off from practice. However I ended up sort of training anyway because when I got home after work, I started doing laundry. And as I've told, we're having the elevator renovated and we're living on the 7th floor so I got a little workout but taking the laundry up and down several times that day. After that I took a short nap and when I woke up, I went straight to Noora's place to get our groove on! 
She had made a really yummy chicken salad for us! 

I really liked the way ClubSilk had been renovated from UpStage, which it used to be.  There was great music, ofcourse because Ali was the Dj but there wasn't but so many people there! We had a GREAT time anyway! 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

siis... WAU mikä ero aiempiin silmämeikkeihin! juuri noin niitä upeita silmiä tulisikin korostaa :p

wau,wau ja vielä kerran WAU !

Dashanti kirjoitti...

No waude wau! Kiitos kommentistasi! :)