torstai 22. maaliskuuta 2012

Introducing my new home!

Hallabahyllebaholamacarena hei!
Ihan ensteks haluun sanoo kiitos teille kun ootte viimeaikoina kommentoineet niin paljon! Niitä on aina ihana saada ja suurin osa niistä piristää mieltä! Kiitos siis siitä!
Huomatkaa, että oikeassa palkissa oleva ikäkysely päättyy tänään illalla, joten jos et ole täpännyt ikääsi, käy vielä tekemässä se! Ja kiitos kaikille vastanneille. On kiva saada tietää minkä ikäisiä lukijoita mulla on, ihan näiden mun juttujen sisällön ja läpän laadun takia myös xDSeuraavaksi tärkein asia, jonka takia kannattaa pysyä valppaana, on huomenna alkava GIVEAWAY! Eli teen tänne huomenna postauksen kaikista tavaroista, jotka olen valmis antamaan pois teille ihanille lukijoille, koska en jaksa raahata suurta ahteriani kirpparille ;) Luvassa on joitain meikkejä, asusteita, vaatteita, koruja ja jotain random juttuja, sekä enintään pari kertaa käytettyinä, että käyttämättöminä!
Homma toimii niin, että jos bongaat tavaran, jonka haluat, sinun tulee jättää postaukseen kommentti, jossa kerrot mistä erityisesti pidät blogissanitavaran numero (mä siis numeroin kaikki tuotteet sitten) ja oma sähköpostiosoitteesi. NOPEET SYÖ HITAAT! Yliviivaan tavaroita sitä mukaan kun niitä menee. Giveaway kestää periaatteessa niin kauan kun tavaraa riittää :)
Jos tulee jotain kysyttävää mulle voi laittaa myös sähköpostia osoitteeseen: dashantilife@hotmail.com

Ja nyt, last but not least.. se mun kämpän esittely! Eli lauantaina muutin yksin asumaan ja oon ihan kikseissä asiasta. En tietenkään oo vielä päässyt sen kummemmin sisutamaan, mutta kaikki ajallaan. Kyllä tuolla voi kuitenkin hengailla jo nyt =)Mun sänky on toistaseks sohva niin kauan ennen kun saan oikeen sohvan. Ostan tohon sitten isot koristetyynyt jne. Telkkari ei todellakaan jää ikkunan eteen, mutta se on toistaseks siinä koska antenni ei riitä pidemmälle :DOstin maanantaina oman vaa'an. Yay!
Ostin myös ton mustahopeen ihme pallo-lampunkin :D
Sellasta... :) Miltä näyttää?

Hey everybody!
I'm introducing my new home in this post.. What do you think of it?  I haven't been able to decorate it so much yet but I'll get to that later on..
I was just saying it's been so nice to have so many comments here waiting for me, but it would be nice to have some comments from readers outside of Finland too! So wake up you guys and give me something ;D!!
I'll be posting a Giveaway-post tomorrow, but unfortunatelly it's only for people in Finland due to postal costs, sorry :(

11 kommenttia:

Loviisa kirjoitti...

ompas hieno kämppä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella kivalle näyttää!:)
Wc on varmaankin äskettäin remontoitu? Todella hyvän näköinen nimittäin!

Dashanti kirjoitti...

Loviisa: Kiitos :) Mäkin tykkään!

Anonyymi: Thanks! Joo itseasiassa suurin osa kämpästä on äskettäin rempattu. WC, keittiö, makkari, kaapistot uusittu ja lattiatkin ilmeisesti :))

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva kämppä!

Laura kirjoitti...

Vau mikä kämppä, ja noi pinkit kajarit(?) ihanat! :D

Anonyymi kirjoitti...

mitä noi arvot jäljet on sun käsivarsis? ootko raapinu :o

Anonyymi kirjoitti...

Onks toi giveaway vähän kun huutokauppa vai?

Dashanti kirjoitti...

Anonyymi1: Kiitos!

Laura: Thanks! Joo pinkit kajarit on jenkeistä ostettu :)

Anonyymi2: Ne on arpia, ei oo tullut raapimisesta vaan siitä että iho venyy..

Anonyymi3: Joo vähän niinkun huutokauppa mutta saatte huutaa ilmasiks :D

Just me kirjoitti...

Ada, mistä löysit ton pissapojan tohon oveen.. Olen etsinyt sellaista kaksi vuotta, menin jopa norjaan ja ruotaiin etsimään sellaista tuloksetta.. Nyt kerro heti <3 Onko sulla kaksio vai kolmio.. Mulla meni ihan ohi kun tossa oli 2 makuuhuonetta, ainakin siltä se näytti.. Ihanan mukavan oloinen kämppä sulla, tullaan tosiaan sotkee se ja pitää rock star bileet Jaycalle <3

Dashanti kirjoitti...

Hei Blankka! Pissapoika oli siinä kun tulin. En tiedä mistä vuokranantaja on hankkinut sen :D Mulla on siis kaksio! Yks makkari ja yks olkkari missä on avokeittiö :) Welcome! <3

Just me kirjoitti...

Ok, kiitti! Vitsi mäkin haluan tuollaisen pissapojan.. No pitää vaan metsästää! :)