sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Mos Def & Pharoahe Monch @ Nosturi 1.3.2012

Otin torstaina Joannan mukaan Mos Defin keikalle, jonne voitin siis liput More To Love-tytöiltä "tunnollisen kommentointini ja tsemmppaamiseni" ansiosta :))
Outfit ja look kuvia ei ehditty ottamaan koska lähdettiin aika kiireellä.
Alunperin keikan piti olla Kaapelitehtaalla klo 19:00 ja sinne me mentiin trendikkäästi puolisen tuntia myöhässä. Kuitenkin kun päästiin paikalle, meille kerrottiin, että keikka pidetäänkin Nosturissa. Noh, siitähän kaikki sitten lähti.. Rillitki ihan huurussa...


Yritettiin päästä Nosturiin mahdollisimman nopeasti, mutta tosiaan raitiovaunua ei tullut yli varttiin, bussiakaan ei näkynyt ja taksikuski ei osannut arvioida paljonko Ruoholahden asemalta maksaisi Nosturiin, koska ei tiennyt missä tämä sijaistee (meillä oli Jo'n kanssa oikeesti muutama lantti taskussa and that's it) :D Noh, loppujen lopuks bussi tuli ja päästiin sillä paikan päälle.
Ihmeteltiin kun oven edessä oli jengiä seisoskelemassa ihmeellisessä rykelmessä, kokeilin ovea ja se oli lukossa. Kysyin, että eikö keikka olekaan alkanut ja saimme vastauksen että keikan alkamisaikaakin oli muutettu ja tämä alkaakin vasta klo 20:00. Eli kaiken säätämisen jälkeen oltiinkin 15 minuuttia ajoissa :D 
So we had time for pictures!

Perus peilikuvat kuten Nosturin limudiskoissa aikoinaan (Ada 12v...)! :D
Illan outfitit: mulla farkkumekko (Lindex) ja Jo'lla mun tunika (Warehouse), eikös näytä hyvältä? :)Bongattiin Peppi & Mimmi keikan alkuvaiheessa ja kävin moikkaamassa =)


Pian Pharoahe tulikin jo lavalle!
AIVAN MIELETÖN fiilis! Olin aika yllättynyt, että koko yleisökin oli ihan messissä! Tuli hetkeksi sellainen tunne, että ei olla Suomessa keikalla :D Sitten oli Mr. Yasiine Beyn, aka. Mos Defin vuoro! Pahoittelen muuten videopätkien lyhykäisyyksistä. Fiksuna ihmisenä unohdin ladata kameran ennen keikkaa ja akku oli viittä vaille tyhmä koko illan :|Olikos joku teistäkin tuolla keikalla?

I went to see Mos Defs & Pharoahe Monchs concert on Thrusday and it was awesome! I won the tickets from a known blog in Finland, More To Love, and I'm happy I went there! The crowd was full of energy and that's not too common here in Finland. It almost felt like we were somewhere else on a gig! This night was fun though!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

laitoitko noi videot eka youtubeen vai meneekö ne automaattisesti sinne jos lisää bloggerin kautta ? :)

Dashanti kirjoitti...

Mä lataan aina suoraan youtubeen ja sitä kautta lisään bloggeriin koska mulla se bloggerin videon lataaminen ei ole varmaan koskaan toiminut :)