keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Zahra 20v

Perjantaina oli ehkä parhaimmat muodostelmatreenit tähän mennessä. Tuntu siltä, että kaikki veti ihan apinan raivolla ja tahdon voimalla treenit läpi vaikka tuntui siltä että lihakset on ihan maitohapoilla ja energia lopussa. Mut siis hyvä fiilis! Sen jälkeen hyppäsin Nooran kyytiin ja mentiin yhdessä laittautumaan Zahran kakskymppisiä varten, jotka pidettiin suht uudessa Vantaan Tivolissa.
Illan look ja outfit:


Zahra oli varannut pari pöytää Vantaan Tivolista, that was nice. Mahduttiin niihin koko porukka ja ne joras ketkä halus jorailla. Paikkana toi Vantaan Tivoli on mun mielestä huonompi kuin sitä edeltävä Vonnela. Tuolla ei ollut enään sitä ihanan isoa terassia eikä portaita ylös ja muutenkin olin ihan hämmentynyt koko mestasta. Baari oli fiksattu kokonaan uusiks ja tilaahan siellä on vaikka muille jakaa, mutta tollanen paikka menestyis varmaan paljon paremmin Helsingissä, en tiiä..
Tuolla ei ollut tarpeeks porukkaa ja siellä soitettiin sellasta vuoden vanhaa bilemusaa niin ei kukaan oikeen innostunut niistä :D Ite olin selvinpäin, koska seuraavana aamuna mulla oli muutto :) Jouduin häippäsemään jo 1 aikaan, mutta synttärisankarille oli tärkeintä että tulin paikan päälle :) Onnittelut vielä Zuzulle<3


B-day girl!


On Friday we had probably the best dance practice with Way Underground. Even though we were all tired and our mucles were soar but we all pushed it to the limit! After practice I hopped in the car with Noora and we went to freshen up for Zahra's birthday party, which was held in Vantaa (another town in the capital area).

I didn't like the place that much but we had a good group of people there and that's what makes it fun. The music wasn't up to date so to say and the entire place, including the dancefloor, was pretty empty. It just wasn't our place. I had to leave around 1 am because I had to move the next morning, but the b-day girl appreciated the fact that I still came to her birthday :)<3

Ei kommentteja: