tiistai 17. huhtikuuta 2012

Coming up: Streetin SM 2012!
Yleistä

 
Street SM2012: perjantai – sunnuntai 4.–6.5.2012. Järjestäjinä FDO ja Hip Hop House

Tanssikoulu Hip Hop Housella on kunnia saada isännöidä Streettanssin SM-kilpailuita 2012 Tampereella toukokuun alussa. Tervetuloa nauttimaan huikeista suorituksista! Kenellä riittää taitoa, tahtoa ja asennetta Suomen streettanssien ykkösnimeksi? Se selviää 4.-6.5., kun Streettanssien Suomenmestaruudet ratkotaan Tampereella. Hip Hop Housen järjestää tapahtuman yhteistyössä Finnish Dance Organization FDO ry:n kanssa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Streettanssien SM-kisoihin odotetaan taidonnäytteitä yli 1000 tanssijalta katuasennetta pursuavissa sooloissa, duoissa ja ryhmäkoreografioissa. Luvassa on taatusti mahtavia kisasuorituksia, raudanlujaa voitontahtoa ja huippuhyvää kisafiilistä.

Kilpailupaikka

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
Ilmailunkatu 20
33901 Tampere

TKL:n linja-autot:
1 keskustorilta Pirkkahallille
7 keskustorilta Pirkkahallille
Pääsyliput

Liput Streetin SM-kisoihin ovat myynnissä Lippupisteessä, hanki omasi heti!
Ennakkomyynti: Lippupiste tai numerosta             0600 900900       tai R-kioskeista. Jos ostat lippusi puhelimitse tai R-kioskilta, muista mainita tapahtumakoodi 10167.
Ennakkolippujen hinta on 15 € / yhden päivän lippu ja 40 € / kolmen päivän lippu. Mikäli lippuja jää yli, myydään niitä myös ovelta hintaan 18 € / yhden päivän lippu ja 43 € / kolmen päivän lippu.


Aikataulu
Aikataulu löytyy PDF-muodossa täältä! Jos tiedät olevasi tulossa katsomaan kisoja esim. vaan yhtenä päivänä, kannattaa katsoa mitä sinä päivänä on tarjolla ;)!


Itse osallistun tänä vuonna seuraaviin lajeihin:

  • Perjantaina 4.5. Hip Hop Pienryhmä Aikuiset (TrueColorZ, koreografina toimii ryhmä itse) ja
  • Lauantaina 5.5. Katutanssimuodostelma Aikuiset (Way Underground, Esityksen nimi: V, koreografit: Heikki Hautajoki, Eerika Moilanen & Sari Havukainen)

Jos jotakuta kiinnostaa niin TÄÄLTÄ löytyy viime vuoden SM-kisoista postaus videoineen kaikkineen ja kuten varottelenkin, se on ehkä "pisin postaus ever" :D

Hey guys! Here's a little advertisement of our upcoming Finnish Championchip Competitions of Street Dance. This year they're held in Tampere and I'm participating in Hip Hop Small Groups with TrueColorZ and Street Dance Formation Groups with Way Underground. I'm really excited! I'm about to faint every time I even think about it and especially now because the competitions are just in a few weeks form now!

Ei kommentteja: