perjantai 27. huhtikuuta 2012

Vähän niinku LIIKUNTAPÄIVÄKIRJA!
Hellurei! Tossa oli mun tän aamunen (torstain) video, hahah! Aika järkky :D Mun kaltaisten ihmisten ei vaan kuulu herätä aikasin, that's just NOT the way it goes! Mentiin tosiaan Claudian kanssa lenkille tänä aamuna klo 05:30, sen jälkeen lähdin suihkun kautta aika pirtsakkana kotoota..


Töiden jälkeen menin salille klo 16-17..sieltä pienryhmätreeneihin klo 19-21 ja siitä alkoikin suoraan muodostelmatreenit klo 21-22:15. Voi juku, kyllä tänään on urheiltu!

Ollaan duunin puolesta saatu työhyvinvointi juttujen ja kaiken muun ohella tietää tällasesta netti-liikuntapäiväkirjasivustosta: www.heiaheia.com, jota ollaan tiimien kesken alettu käyttää tosta maaliskuusta lähtien. Se on mun mielestä aika hyvä motivaattori liikkumaan ja etenkin kun duunissa on tiimien kesken / työkavereiden kesken sellasta pienimuotoista kilpailua! Bongasin myös facebookista HeiaHeia appin ja tajusin että voisin suositella sivustoa täällä blogin puolella teillekin :)
Mun mielestä on ainakin kiva nähdä kuinka paljon on liikkunut viikottain/päivittäin/kuukausittain ja asettaa itselleen tavoitteita esim. kuinka monta tuntia aion liikkua viikossa jne.. Siellä voi pitää painolokia jos haluaa ja tietenkin asetusten avulla päättää näkeekö kaikki vai vaan sun kaverit julkaisujasi. Siellä voi tehdä oman treeniohjelman, liittyä erilaisiin ryhmiin, kannustaa frendejä urheilusuorituksista ja kaikkee sellasta kivaa. Käykää ihmeessä tekemässä tunnarit sinne jos innostuitte ja laittakaa vaikka mulle kaveripyyntöä sinne ;) Nyt etenkin kaikki ne, jotka haluaa "kesäkuntoon" niin tässä on mun mielestä oiva apuväline hyvän fiiliksen ylläpitoon :)!
Tässä pari kuvakaappausta mun HeiaHeia sivulta =)

What's up guys? The first video is me talking in Finnish at 5 am when I woke up this morning and went for a morning walk with Claudia. The second video is me after the walk, going to work early for once! Many of us are trying to get fit for summer.. I'm not trying to get fit for only the summer, but fit and healthy for life. I've started to write down all of my workouts in this site called HeiaHeia, it's kind of like and internet training log/diary. I've really liked it and even though I work out a lot anyway, it feels like it motivates me to even do a bit more than usual :) 

Ei kommentteja: