perjantai 11. toukokuuta 2012

KYSY ! ! ~ ASK ! !Nyt olisi sen aika.. Yli vuoden olen tätä blogia kirjoittanut, enkä pidä itseäni ns. tavallisena bloggarina, koska mun postaukset on vähän erilaisia ja erikoisia jajajajaja muutenkin - mutta NYT on aika ensimmäiselle kysymyspostaukselle! Ootte olleet niin pelottavan hiljaisia, joten KYSYKÄÄ MULTA IHAN MITÄ VAAN mikä teitä askarruttaa tai mitä mieleen tulee. Jos teillä on mielessä jotain mitä olette aina halunneet kysyä multa, niin nyt saatte kirjoittaa sinne kommentiboksiin ;D! Ihan kun ei muuten muka sais..
Saa kysyä anonyyminä tai nimellä, ihan miten haluutte, mutta pitäkää kysymykset asiallisina niin saatte asiallisen vastauksen ;) Voitte kysyä vaikka mun elämästä, perheestä, ystävistä, vaatteista, meikeistä, tanssista, suhteista, mielipiteistä, uskonnosta, työstä, tulevaisuudesta, tavoitteista... siis anything! Haluun myös mielenkiintoisia kysymyksiä, omaperäisiä ;) Vastaan parhaani mukaan. Ja jotta tää nyt ei olis hirvee fail tää koko juttu niin oikeesti kysykää joku edes jotain, JOPA TE, jotka mua seuraatte, mutta ette ikinä kommentoi mitään (I know you exist, because you have revealed yourself ;D) ! Teen vasstauspostauksen kun kysymyksiä on kertynyt mielestäni tarpeeksi :)

Hyvää viikonloppua mussukat!

Hey there! I've been writing this blog for over a year. I don't consider myself as a normal blogger, but now I figured it's time for my first Q&A-post! I hope that you, my foreign reader/viewers will also be active and ask me a couple of questions :) You can ask ANYTHING! About my life, family, friends, clothes, makeup, dance, relationships, religion, work, future, goals.. anything! I'll do my best in answering your questions in a separate answer-post. I'll make one when there's enough questions asked. Now, do me a favor and TYPE IN THAT COMMENT BOX BELOW! ;)


Have a nice weekend ya'll! 

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

-ootko koskaan surustellu?
-miten näät ittes 10 vuoden päästä? esim. työ, perhe yms.
-lempiruoka
-lemppari vaatekauppa
-tilaatko paljon vaatteita netistä?
-miten alitit tanssin? milloin?
-mikä on sun pahin pelko?

öö no täs ois jtn:))

Anonyymi kirjoitti...

onko sua ikinä kiusattu?
miten pystyt olemaan noin itsevarma vaikka oot kummiskin niin isokokoinen?
ootko ikinä seurustellut vakavasti?
mistä löydät ittelles housuja?

Anonyymi kirjoitti...

- Viihdytkö kropassasi, jossa olet? Tuleeko sulle koskaan mitään "huono itsetunto -kohtausta?" Ennen kuin laihdutin itse normaalipainoiseksi, kärsin itse moisesta.. Mutta pääasia että itse hyväksyy itsensä :)
- Unelma- ammattisi?
- Mikä on mielestäsi parasta sinussa?
- Entä paras ruumiinosasi? ;)
- Lempi vaatekauppasi?
- Miesihanteesi (luonne, ulkonäkö)? ;) vaikkei loppupeleissä merkkaisikaan!

Sofia kirjoitti...

Mikä on ollu sun elämässä ihan ykkösjuttu, eli mikä on sun elämäs siistein kokemus, mikä on muuttanu sua ja sun elämää kaikista parhaimmalla tavalla?

Kerro sun perimästä, eli ulkomaalaisuudesta ja siitä, koetko että se on vaikuttanu jotenki sun elämään ja olemukseen :)

Missä maissa oot käynyt?

Annika kirjoitti...

- Onks sun isä vai äiti amerikkalainen ja mistä oot kotosin amerikasta?
- mistä oot oppinu meikkaa noin hyvin, teet tosi upeita meikkejä!
- Monta vuotta oot harrastanu tanssia?
- Kävitkö lukion vai amiksen ja missä?

Anonyymi kirjoitti...

mistä toi sun meikkaustyyli on peräisin ja oletko joskus ajatellut tekeväsi niitä huolellisemmin? Nyt ideat ja värivalinnat loistavia mutta toteutus heikkoa... :/

Anonyymi kirjoitti...

Annat sellasen kuvan, että pääset ilmatteeks/vippinä baareihin joihin toiset joutuu jonottamaan. Mistä moinen? Kysyy ei-helsinkiläinen kaikenlaisten piirien ulkopuolella oleva neitonen. ;)

Minkälainen saliohjelma sulla on?

-Mia-

Anonyymi kirjoitti...

Moi :)
1. Laita kuva sun unelma vartalosta huom. sellanen joka on sulla tavoitteissa!
2. Kerro susta 10 asiaa mitä ei ehkä arvais susta.
3. Mistä keksit ideat tänne blogiin?
4. Mitkä on sun tulevaisuuden suunitelmat?
5. Mikä on sun tämänhetkinen ammatti?
6. Mikä on sun unelma-ammatti?

Anonyymi kirjoitti...

kerran oot sanonu et sun tulevaisuuden tavote ois saada oma tanssi studio niin onks sulla jotai muita toiveita/tavotteita jos jostain syystä se ei onnistuiskaan? tai muuten vaan jotai muuta mitä haluisit tehä:) mitä suunnitelmia sul on kesäks, festareita, ulkomaanreissuja etc. ?:)

-cadi