sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Le Bonk + Forum Urban Night!


Keskiviikkona pääsin treeneistä klo 21 ja suuntasin siitä suoraan poikien keikalle Le Bonkiin. Treffattiin Nikon kanssa keskustassa ja mentiin yhdessä siis Alex Silvan & Dilemman keikalle. Pojilla oli ainakin vauhti päällä tuolla lavalla ;D


Seuraavana päivänä oli mun vuoro esiintyä keikalla hekoheko. More To Love-tytöt olivat pyytäneet meidän TrueColorZ poppoosta tyyppejä tanssilliseen muotinäytökseen. Hamza, Zahra ja minä päästiin paikalle ja vedettiin mun mielestä aika hyvä keikka ihan näin kolmistaan :D Peppi & Mimmi oli pukenut meidät Forumin liikkeistä hankittuihin vaatteisiin, joilla me sitten esitettiin meidän tanssi. Mulla oli päällä Dropinista semmonen maximekko, musta neule, Vansin kengät, Volcomin laukku, ihan supermageet aurinkolasit (joista ei oo kuvaa  mutta mun on pakko käydä ostaa ne lähiaikoina) ja Mic Macistä saatu jätskikaulakoru. Oliko kukaan teistä katsomassa meitä tuolla Forumissa torstaina? :) On varmaan ollut mielenkiintoisen näköstä kun meikä tanssii hip hopia maximekossa ja jädekaulakorussa ;D

Joanna on tullut taas Suomeen piipahtamaan vaavelinsa kanssa ja mun kummityttö oli siis tsemppaamassa yleisössä ;PShe can say my name ;)!

PS. HUOMATKAA KYSYMYSPOSTAUS ALLA! Sinne onki tullu jo muutama kpl ;)

Hi guys! 
On Wednesday I got outta dance at 9pm and I went straight to the center, met up with Niko and we made our way to Le Bonk where Alex Silva's & Dilemma's gig was starting at 10pm.
On Thursday it was my turn to be on stage... More To Love-girls Peppi & Mimmi asked us to attend a dancing fashionshow where they would dress us up and we would dance in the clothes they picked for us. And so we did! Had a great time. 
I'm also happy that Joanna is staying in Finland for a few weeks so I get to see her and my so to say goddaughter too!<3 Hello baby fever.. 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kuinka myöhään ootte ollu lapsen kanssa terassilla?

Laura kirjoitti...

heei saittexte siis ihan omaks noi vaatteet :o

Dashanti kirjoitti...

Anonyymi: Ei millään pahalla mut none of your business :)

Laura: Ei saatu omaks vaatteita, ne oli vaan tota näytöstä varten :) Zuzun kanssa saatiin koruja ja Hamza sai itseasiassa pitää housut, kengät ja paidan ;)