keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Puistoilua, synttäriä ja festaria

Heissan!


VAROITUS: Tässä on nyt aika paljon kaikkee.. Oon ollut viimeaikoina tosi paljon puistoilemassa ja nauttimassa säästä millon missäkin ja must on ihanaa et arska paistaa. En malta odottaa että pääsen stadikalle ja rantsuun ääää ihanaa!
Nyt kun tanssit on loppu, on tullut vietettyä enemmän aikaa salillakin. Lovin it!! Viime viikko meni tosin enemmän mässäillessä, mutta tällä viikolla olen ottanut itseäni taas niskasta kiinni :DPerjantai meni Lauralla katsoen leffoja sen ja Nean kanssa. Katsottiin New Year's Eve ja Never Back Down, molemmat aivan ihania leffoja, eri tavalla ihania. Tiedän, olen todella jäljessä elokuvien suhteen but better late than never, right?Lauantaina Blanche täytti vuosia ja olin sen luona juhlistamassa sen synttäreitä. Tarjolla oli ihanaa ruokaa ja leivoksia mm. cupcakes, tacos, omenapiirakkaa kermavaahdon kanssa.. On toi Blankka kyllä aika mamma!Kai ne asukuvat voi baarinkin jälkeen ottaa, jos ei muista lähtiessään :D?

Look-kuvat ei ehkä niinkään onnistu sitten.. 
ClubSilkissä oltiin ja sanotaan meiningistä sen verran, että mulla tuli vaan mieleen vanhat ajat, jotka ei nyt ehkä niinkään oo enää se juttu. Musiikki oli kyllä mun makuun, mutta porukka oli sellasta... noh, lihatiskimeininki aika pitkälti.. -.- 

Sunnuntaina mentiin Joannan ja pikku prinsessan kanssa viettämään heidän vikaa päivää Suomessa (until next time) Maailma Kylässä-festivaaleille Kaisaniemen puistoon. Jukka Poikaa haluttiin mennä katsomaan ja kuuntelemaan ja onneksi mentiin, sillä se on ihana livenäkin<3xD
Kylmästä lämpimään

Mielihyvää


Pläski

Silkkii

Jo'lla oli silmäpeliä ton pojan kanssa koko keikan ajan :D


Minä kunnon paparazzi.. Mitä mieltä olette venytyskoruista?


Nutturataidetta :D

Syömään piti lähteä heti kun esitys päättyi. Haluttiin afrikkalaista ruokaa ja päädyttiin loppujen lopuksi syömään kongolaista ruokaa. Rakastan noita taikinapalloja!

Lähdettiin pian syömisen jälkeen festareilta ja käppäiltiin Hakaniemen puistoon istuskelemaan nurtsille. Pauliina liittyi seuraan babynsä ja kaverinsa kanssa :)
Sorry tästä tulee ehkä sittenkin vauvablogi! Miten voi olla niin söde?!Moi, rakastan muikkujaaaaaa!
Illalla mentiin Jo'lle kokkailemaan, mutta kerron siitä tarkemmin myöhemmin. Pari hyvää reseptiä tulossa ;)

Hey guys! Here's what I've been up to lately: enjoying the sun in the park, gymtraining, watching movies, eating, attending Blache's birthday party and the World Village Festival in Kaisaniemi park. I'm lovin it! :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oot kyllä laihtunu! :) tsemppii adasha !! :)

Dashanti kirjoitti...

Kiitoksia :)!

tsjenna kirjoitti...

http://www.foxtv.fi/tanssipeppupieneksi :D tulit mieleen, pärjäisit!!!!

Dashanti kirjoitti...

hahahah kiitos :D mä en kyllä usko itseeni tarpeeksi että menisin tollaseen :D

Anonyymi kirjoitti...

onks tolla tytöllä blogia jolla on lapsi? :)

Dashanti kirjoitti...

Ei oo.. Se on fulltime-mommy :)!

Maisu kirjoitti...

venytyskorut on ihania. jukka poika on ihana. never back down ei oo niin super hyvä leffa mut jollain ihanal ihmisel selässä tatska joka EI tarkoita leffaa. vauvat on ihania. sä olet ihana xx

Maisu kirjoitti...

ja ainiin! muikut on super ihania!!!

Dashanti kirjoitti...

Hahaha Maija oot ihanin! :D <3