keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Viikonloppu yhdessä purkissa

Perjantai alkoi oikein loistavasti. Menin ensimmäistä kertaa workshoppiin, Venlan HouseDance-tunnille  Aleksanterin Teatteriin. Tunti oli niin sanotusti maustettu afro-tanssiliikkeillä ja musta oli ihanaa kun Venla sanoi heti tunnin alussa että tänään nautitaan kaikista liikkeistä. Ja niin teinkin! Olin tyytyväinen omaan suoritukseen, koska ensikertalaisena tavoitteeni oli vain pysyä mukana ja mielestäni sain jotkut liikkeet näyttämään ihan hyvältäkin. Jokatapauksessa hauskaa oli!
Workshopin jälkeen lähdin kotiin laittautumaan iltaa varten, olin sopinut lähteväni Lauran ja sen systerin kanssa DTM:ään. Enhän ole ollut siellä avajaisten jälkeen, niin ajattelin että olishan se kiva mennä. Lisäksi siellä oli jotkut Danceteria-pippalot sinä iltana.. Tässä illan meikki ja look:DTM:ssä oli aika vähän porukkaa, mutta törmäsin pariin vanhaan tuttuun, mikä on aina piristävää :)!
Lauantaina lupasin viedä Joannan vähän vapaalle, joten pikku prinsessa jäi mummolaan ja me mentiin Axl Smithin keikalle Mbarin terassille :) 


Tässä mun look of night + outfit:
Jo ei ehtinyt meikata kotona joten mä väsäsin sille meikit bussipysäkillä. Itse olin aika tyytyväinen lopputulokseen..
Jo tykkäs hirveesti, entäs te? :)
Full House!
Axl yllätti mut totaalisesti. Siis musta tuli ihan fani! Aivan mahtava keikka! Jätkähän osaa laulaa ja viihdyttää ja siis wow! Yleisö oli ihan liekeissä ja niin oli Axlkin :D
Tässä viel yks fiilistelybiisi!

Hey there! Here's a post about my weekend. On Friday we went to DTM with Laura and her sister and on Saturday we went to see Axl Smith perform in Mbar and it was great! I think I actually became a fan of him. Axl can sing and be sooo entertaining, the gig was just awesome! Mbar was crowded and I assume everyone had an awesome time like we did with Joanna! Loved it! How was your weekend?

Ei kommentteja: