tiistai 26. kesäkuuta 2012

Juhannus

Pitkä postaus-varoitus! Perjantaina lähdettiin tosiaan Lauran kanssa aamulla ajamaan Alastaroon, suunnittelmissa viikonlopun mökkeily! Meikä oli ratissa ja Late otti teille vähän videoo:


Pysähdyttiin jossain vaiheessa ABC Piihovilla, ilmeisesti Salossa :D

Risti-kuvioinen toppi on uus ja Ginasta 5€
Jätinköhän ton vahingossa sinne mökille muuten.. ei nimittäin löydy matkalaukusta :D Hups -.-


Nolot :D Joo ja matka jatkuu!


Ajomatka kesti reilu 2 h ja kun päästiin perille ja asettumaan niin alettiinkin pikkuhiljaa viettämään iltaa.


Lähdettiin aluks etsimään jotain järveä, jonka nimeä en muista, mutta loppujen lopuks löydettiin ja se oli kyllä lätäkön kokoinen järvi. Pääsin vihdoin heittämään talviturkin!

Kun tultiin takas, alettiin heti väsäämään safkoja - grilli tulille ja saldet kehiin :)

Mölkkyä pelattiin vähän joka välissä, mä olin yllättävän hyvä siinä :D


Jennyn koirat Miro & Natali oli mukana mökillä, ihania palleroita ovat :)


Mökki näytti sisältäpäin tältä..

Eteinen, jossa veski oikeella, kaks makkarii alakerrassa, sauna, keittiö ja terassi. 
Yläkerrassa nukkumatilaa 13 hengelle ja sielläkin oli parveke/terassi..
Mökki oli mun mielestä kaikenkaikkiaan tosi jees!Mun, Nean & Lauran huone oli yllättäen ihan pommin jäljiltä koko vkl.. 


Safkan jälkeen oli hyvä pistää bailut käyntiin, vaikka oltiinhan siinä siivussa itse kukin jo ennen syömistä :D


Neugerolla meni lujaa... :D
Ja Larsson tykästy mun leopardi-haalariin

Seuraavat muistikuvat onkin sitten sunnuntai aamusta kun herättiin.. No ei hahahahah ! Mutta lauantaina ei kyllä otettu yhtään kuvia, kun oli vähän huono ilma ja blaah. Heti herättyäni lähdin kuitenkin lenkille ja voin sanoa että oli todella virkistävää lenkkeillä metässä! Löysin jonkun metsäliiton halkopinon, johon oltiin kasattu pitkiä ja painavia puita, ja raahasin yhden niistä "tangoksi" niskani päälle ja tein sillä jalkakyykyt - fiksu minä! Laura jo soitteli mun perään tunnin päästä ja kysyi että oonko eksynyt, kun oon ollut niin kauan lenkillä.. En ollut, olin vaan niin fiiliksissä :D


Tehtiin myöhemmin taas yhdessä ruokaa, sen lisäks pelattiin Mölkkyä, Sukupuolten Taistelua (ihan paska peli) ja Aliasta. Alias oli ehkä kilpailuhenkisintä ja hauskinta, koska huomasin olevani aika hyvä selittämään ja ihan hyvä arvaamaankin. Meidän joukkue voitti hehe ;)

Sunnuntaina siivottiin mökki, pakattiin kamat ja lähdettiin yhdessä ajamaan Hesburgerin kautta takas Helsinkiin. Oli tosi hauska Juhannus ja oli ihana päästä pois täältä vähäks aikaa :D Moi, haluun oman mökin.


Mites teidän Jussi meni?

Hey guys! I was out of town for the weekend. We rented a summer cottage from Alastaro (about 200km from Helsinki) and we spent the weekend and midsummer's day over there. I enjoyed the wilderness and the woods.. I even went jogging in the morning and swimming in the lake (for the first time this summer) :) Hope you guys had a relaxing weekend!

Ei kommentteja: