tiistai 31. heinäkuuta 2012

LINK IT UP!

Oonko huono bloggaaja kun en oo tehny hirveesti sellasia perusjuttuja mitä kaikki bloggarit yleensä tekee? :D Jos on jotain tiettyä mistä haluaisitte että teen postauksen tai että tekisin enemmän tietynlaisia postauksia niin sanokaa please jotain - I don't read minds ;)

Ajattelin nyt tehdä tällasen postauksen, koska haluun itse lisää uutta luettavaa ja mahdollisesti tutustua osaan teistä enemmän/tietää enemmän ketä siellä ruudun toisella puolella oikein on ;)
Mulle tuli pieni heräte myös kun bongasin oman blogini tuolta Jaden postauksesta :) Eli nyt ois aika LINKATA MULLE TEIDÄN BLOGEJA! Mielellään kertokaa myös lyhyesti mimmonen blogi on kyseessä :) Jos ei oo omaa blogia, niin linkatkaa teidän lemppariblogi tai vaikka kaverin blogi :D Kommentoikaa joko tän postauksen kommenttiboksiin tai vaihtoehtoisesti voitte laittaa mulle sähköpostia osoitteeseen dashantilife@hotmail.com!
Jos blogeja kertyy tarpeeks, niin mä valkkaan niistä mun mielestä kivoimmat ja teen niistä postauksen :)

Does it make me a bad blogger because I don't do a lot of the basic stuff normally bloggers do? Well, if there's something you want me to post about, please let me know - I don't read minds ;) Heheheh.
I thought I'd make a post like this now because I noticed my own blog was linked here  and so now it's time for you to LINK YOUR BLOGS TO ME! First of all I want something new to read and secondly I want to get to know you guys more! When you link your blog in the comment box, please also describe it with a few words :) If you don't have a blog, link me your personal favourite or your friend's blog for example. You can also email me at dashantilife@hotmail.com. 
I really hope that YOU, my readers from abroad, also participate in this :)! It's been a while since I've shared some music with you, so below is a couple of tracks I'm loving at the moment!
 
Tässä teille vähän musiikkia (todella) pitkästä aikaa! <3
Viekö mikään näistä biiseistä ihon kananlihalle tai kutittaako vatsanpohjaa?

 
 
 
 
 
 
 

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://punapaana.blogspot.fi/ No mä linkkaan tämän nyt tännekin :) Elikkä pohdiskeleva blogi, kuviakin aika paljon! Ei niinkään mitään vaatejuttuja, kun olen vähän huono niissä! :D

Peppi kirjoitti...

http://aboutmylife-peppi.blogspot.fi/
oon 16-vuotta ja kirjotan lähinnä mun elämästä! Laitan kuvia mun asuista, kavereista yms :)

Jade kirjoitti...

jadelmiina.blogspot.com

no tässä tää :D

Nea kirjoitti...

http://livingwithnea.blogspot.fi

Alkutaipaleella oleva 17v tytön blogi Espoostapäin. Kirjottelen millon mistäkin, enkä välttämättä ees kauheen pitkiä juttuja. Ulkoasuun viittaavia ehdotuksia kaipailisin kipeesti!

Anonyymi kirjoitti...

aurooora.blogspot.com

kuvapainotteinen blogi :)

susiponi kirjoitti...

http://www.blackunicornblogi.blogspot.fi/

Milla kirjoitti...

http://creativemind-milla.blogspot.com/

Ehkä muistatkin Ada mun blogin mut tässä tää nyt viel ois, eli valokuvaukseen painottuva blogi. Sisältää myös muuta media/taidetuotoksiani joskus inspiraation iskiessä sekä vähäsen juttua myös omasta elämästäni :)

Hanski kirjoitti...

http://ajatuksen-virtaa.blogspot.fi/

Siirryin juuri mun edellisestä blogista kirjoittelemaan tohon, joten postauksia ei vielä paljoa ole.
Blogi on mulle paikka kertoa ajatuksiani, ja taitaapa sinne päätyä materiaalia, mitä syntyy kun mulle antaa kameran käteen :)

Siiri kirjoitti...

http://lvelv-siiri.blogspot.com

Minä 16-vuotias tyttö Turun seudulta kirjottelen kaikesta mun elämään liittyen, aikalailla kyl mun blogi on kuvapainotteinen. :)

Raakel kirjoitti...

http://raakelinblogi.blogspot.fi/
tosssa mun blogi, joka kertoo siis 13 vuotiaan tytön perus elämästä, teen kans nykyää välillä videopostauksia ja koitan saada kaikkee mahdollista sinne :) sit mulla on kans melkein aina tossa reunassa joku kysely (:

Maisu kirjoitti...

TÄSSÄ SULLE MAAILMAN PARAS JA IHANAN JA LOISTAVIN AUSSI BLOGI BEIBI!!!!

http://downundermaisu.blogspot.com.au/

sitä kirjoittaa yks aika mahtava misu ;)

Isabella kirjoitti...

Essi-bltn.blogspot.com ! Paras blogi päällä maan, kertoo turkulaisen 16v tytön elämästä yms LUKEMISEN ARVONEN;)

N-adja kirjoitti...

http://nnadjaa.blogspot.fi

19-vuotias venäläinen tyttö kirjoittelee lähinnä omasta elämästään ym. Mulla löytyy myös sellainen tapa, että aina kun mainostetaan jotain uutta tuotetta niin joskus mun on pakko testaa niitä ja kerron mielipiteeni blogiin! :)

saya kirjoitti...

http://everythingbysaya.blogspot.fi/

Ihan vaan 19vuotiaan tytön elämästä, sekä muusta mukavasta :)

Elina kirjoitti...

http://blumenwies.blogspot.com/

Emma emmaelviiran kirjoitti...

emmaelviiran.blogspot.fi

Viistoistakesäinen tyttö bloggaa elämästään sanoin ja kuvin, tervetuloa ! :)

The Gang of Apartment 22 kirjoitti...

http://theapartment22.blogspot.fi/

Kolmen kämppiksen elämää saman katon alla.
Bileitä, reissuja, tuunaamista, sisustamista, kavereita, ilkeitä naapureita ja jokapäiväistä elämää niin teksteillä, kuvilla kuin videoillakin höystettynä.

Loviisa kirjoitti...

http://lo5a-life.blogspot.fi/

18-vuotias tyttönen, joka muutti kuukausi sitte etelä-pohjanmaalta suureen helsinkiin. Bloggailulla on ollut taukoa melkein puoli vuotta, mutta nyt kun jatkoin taas, niin ajattelin tämän tännekkin linkata :)