maanantai 23. heinäkuuta 2012

Tykkääks mun pannuist?

Tilasin CityDealiltä/Grouponilta uudet keraamiset liila-valkoiset paistinpannut! Hintaa koko setille oli 39,90€. Eiks oo mageet? Tai ainaki erilaiset :DToinen juttu, mikä tuli postissa on 3 kpl Phineas&Ferb DVD:tä, jotka sain äidin kaverilta. Jos en oo tähän mennessä paljastanu niin voin nyt kertoa, että mä rakastan piirrettyjä! Parasta tekemistä esim. sadepäivinä, saikkupäivinä tai ihan muuten vaan kun on aikaa chillaa, on kattoo Disney Channelii ja Cartoon Networkiä ihan koomassa :D I love it hahah! Nyt te kaikki tiedätte, että minussa elää pieni lapsi vielä c(:


Lauantaina mun oli eka tarkotus mennä viettää Melodyn synttäreitä, sit siitä ei oikeen tullut mitään ja mun piti lähtee Johnnyn kaa ulos. Mut sit siinäki meni joku mönkään ja olinkin menossa yksin stadiin täysissä tällingeissä, enkä edes tiennyt kenen kanssa oon menossa ja minne. Onneks kun olin bussissa, niin Dina soitti mulle sopivasti pitkästä aikaa ja kertoi olevansa Pinjan kanssa stadissa eikä ne oikeen tiedä mitä tekis. Treffattiin Virgin Oililla, jubailtiin siinä terassilla vähän aikaa ja sit sen jälkeen siirryttiin Zetorin portaille juomaan parit hömpsyt piilopulloista. Sit soitin Veronican meidän mukaan ja mentiin Wanhalle Summer Heateihin. Tässä mun look, meikki ja outfit:

Korvikset on uudet ja Puolan New Lookista :)

Silmämeikissä oon käyttänyt Kikon kultaista luomaria pohjalle, Sleekin Acid paletista mustaa luomen ulkoreunaan ja samasta paletista pinkkiä luomen alarajaukseksi. Piti taas kokeilla jotain uutta :)
Tuolla me "vanhukset" näytettiin miten teinibileissä kuuluu reivata ja veivata :D! Meillä oli ihan sika hauskaa, vaikka onhan porukan ikäluokka tuolla nuorentunut entisestään.I ordered a new set of frying pans from CityDeal a few weeks ago and now they arrived by mail. I like the colours purple and white and the fact that they're ceramic. I also received a package from a friend of my mom's. She sent 3 Phineas & Ferb DVD's for me, because she knows I like to watch it :D In fact I love cartoons! Watching Disney Channel and Cartoon Network is like the best thing I like to do when I'm sick, or when it's raining or when I just have time to chill out for a moment. 
On Saturday Dina, Pinja, Veronica and I went to Summer Heat party in Wanha and we had a really good time :D 

9 kommenttia:

Loviisa kirjoitti...

Toi mekko on kyllä niin uskomattoman upea! Ja näyttää hyvältä sulla! :)

Anonyymi kirjoitti...

oot kyllä laihtunu tosi paljon :o

Toi mekko sopii toooooosi hyvin sulle :)

Dashanti kirjoitti...

Kiitos paljon! :) Jeeee kiva kun kommailette nyt!

Anonyymi kirjoitti...

On muuten nätti ja imarteleva mekko, I must say!

t. Oululainen etäkaiffari

Dashanti kirjoitti...

Kiitokset :D!! hehe

saya kirjoitti...

Tosi kiva mekko, ja oot hirveen nätti :)!!

Dashanti kirjoitti...

Thank you! :)

Maisu kirjoitti...

uulalaa näytät entistä paremmalta! oot kyllä hoikistunu,upea olet kuten aina <3

Dashanti kirjoitti...

Voi kiitos Maisuli! <3