sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Warsaw, Poland part II

Toinen päivä Varsovassa alkoi vähän niinkun business-merkeissä ;D Lähdettiin Jo'n ja sen miehen, Chrisin kanssa, sen omistamaan Afrikkalaiseen baariin/ravintolaan odottamaan tunnetun Puolalaisen muotisuunnittelijan vierailua - jaiks!
Tästä seinästä tykkäsin erityisesti!


Vieraita odotellessa syötiin vähän arfikkalaista ruokaa ja otin teille videoo siitä:
Myöhemmin lähdettiin Jo'n kanssa käymään keskustassa ja jäätelöllä :)
Pysähdyttiin jossain mehubaarissa pikku välipalallaEksyttiin ihanaan rakkausliikkeeseen nimeltä New Look, joka on varmasti monelle tuttu ;) 


Hirveen kauaa ei ehditty keskustassa pyörimään kun Chris tuli hakemaan meidät ja meidän piti mennä tapaamaan sitä vaatesuunnittelijaa uudestaan... 
Nina Nowak on tunnettu muotisuunnittelija Puolassa. En kerro sen enempää heidän välisistä business-suunnitelmista, mutta omasta puolesta voin sanoa, että ilmeisesti Nina tykästyi muhun ja hän haluaa mut mallikseen Puolaan! Hän kysyi, että olisinko valmis lentämään Varsovaan muotinäytöksiä varten - ja mitä muuta mä tuohon vastata kun "Ofcourse!" :D
Tässä pari kuvaa meidän vierailulta tuolta Ninan studiolta :)

Ng ystävysty Ninan koiran Lalan kanssa :D
Sitten illalla mentiin stadin ja kaupan kautta kotia :)
Pistin Jo'n vastaamaan kokkailuista tuona iltana ja hyvää tuli:

My second day in Warsaw began sort of with a business meeting with a very known Polish Fashion Designer, Nina Nowaky. She asked me if I was interested to attend Fashion Shows in Poland and become a model for her - and what else could I say but "Ofcourse"! We also visited her studio and she showed us some of her designs :)
After that we went home and Jo was in charge of dinner that evening - yummy!

Ei kommentteja: