torstai 9. elokuuta 2012

Dynaamiset näkymät (kokeilu)

Heissulivei!

Halusin nyt kokeilla (ainakin vähän aikaa) tätä Bloggerin uusia "Dynaamiset näkymät"-mallia. Kokeillaan nyt vaan kokeilun vuoksi ja jos ei tykätä niin luultavasti vaihdetaan takaisin vanhaan! ;) 
Voin nyt jo sanoo, että mua ahdistaa tää valkeus. Missä kaikki värit on? :D Näköjään sain muokattuu tekstifontin ja värin itse mut taustoja en, that sucks ass.. Joten voi olla ettei tää kokeilu kestä kauaa. Kyllä blogin pitää olla oman näkönen! Onhan se omaks iloks osittain kuitenki tehty ;) 

Kertokaa kuitenkin mitä TE olette mieltä tällaisesta ulkoasusta?

Ps. Kiitos teidän olen päässyt KappAhlin Model Search kisassa TOP10 joukkoon! :O Ihan mahtavaa, kiitos! Tänään on kuitenkin uusi päivä, joten saapi äänestää uudestaan :)


 


 
 Kuvat otettu pari päivää sitten kun käyttiin Johnnyn ja Claudian kanssa Bravuriassa.

Hey there!
I wanted to try out the new "Dynamic views" by Blogger. This isn't anything final, I just want to try it out for a little bit and then if I don't like it and if you don't like it, we'll probably go back to the old one! I feel already a bit weird because this model has no colour and I can't choose my own font etc.. 

Anyway, what do YOU think about the new outlook?

Ps. Thanks to you, I'm in the TOP10 of KappAhl's Model Search 2012! Awesome. Today is a new day though, so please go and give out your vote once more :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ei eie eiiii. vanha just sua tää ei:(

Anonyymi kirjoitti...

TÄÄ POIS VANHA TAKAS!!

Sofia kirjoitti...

Vanha oli kivempi siitä, että se on persoonallisempi, kun on oma banneri jne :) äänestin uusiks, pitää muistaa käydä joka päivä! :)

En tiiä huomasitko että tulin takas kolmen blogin voimin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Vanha oli kivempi ja selkeämpi en tykkää tästä! ):

Dashanti kirjoitti...

Sofia: Thank you! Joo muista käydä vote vote errday ;D En huomannut, pitää käydä katsomassa! Senki superwoman ;)

Dashanti kirjoitti...

Anot: Kiitos kun kerrotte mielipiteenne :)!