lauantai 4. elokuuta 2012

KOKOMO

Helou hattivatit!
Halusin aluksi sanoa, että ihan mahtavia mainospuheita teillä on tuolla LINK IT UP -postauksessa :D Keep them coming! Linkatkaa lisää vaan, tiedän että teitä on enemmän kun 12 -.- hahaha.

Sitten muihin juttuihin.. Näin mammaa pitkästä aikaa ja se halus viedä mut syömään. Käytiin aluksi sellaisessa paikassa nimeltä Bar9, mutta siellä ei oikeen ollut istumatilaa, joten lähdettiin etsimään Uudenmaankadulta toista ruokapaikkaa. Muistin jonkun ystäväni sanoneen, että Kokomossa saa hyvää safkaa, joten ehdotin mammalle, että mennään sinne - ja onneks mentiin!

Kokomon ruokalistasta löytyy kaikkea pekonilla kääritystä kananmaksasta, friteerattuihin tiikerirapuihin ja erilaisempiin perussafkoihin, joten jos haluaa maistaa jotain uutta ja erilaisempaa kuin vuohenjuustosalaattia niin SUOSITTELEN :)
Sisustuksessa oli ihana jungle meininki.. Comfy :DTilattiin alkupalaks Smokey Cheese (Halloumjuustoa ja ananassalaattia), Hula Bread (Naan-leipää ja mangochutneytä) ja Fried Scampi (friteerattuja jättirapuja seesam-majoneesilla). Annosten hinta vaihteli 3-5€ ja menussakin lukee, että niitä suositellaan asiakkaiden ottavan 2-3 annosta. It's worth it! :P
Pääruoaksi tilasin Chicken Hawaiin, johon tulee friteerattu kana yrttivoissa, paistettujen bataattien kera. Mä olin tosi tyytyväinen mun annoksen makuun, mutta annoksen koko olisi voinut olla näin ison ja nälkäsen ihmisen mielestä reilumpi heheh :P


Äiti tilas possua ja sen annos kyllä ei ollut mikään kummonen, mutta kuulemma maistu hyvältä.
Oletteko käyneet syömässä Kokomossa? Mitäs ruokia olette kokeilleet siellä?
Jos et ole, kiinnostaako käydä kokeilemassa? :)

Hey there! On Tuesday we tried out something new with my mom and we had dinner at this restaurant called Kokomo. The menu is really interesting compared to most of the basic restaurants in Helsinki, so I'm definitely going there again!

4 kommenttia:

saya kirjoitti...

Ei vissiin ois kannattanu kattoo näitä ruokakuvia ku on nälkä :D! Namm.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti vinkistä! Ehdottomasti päästävä tonne! =)

-Petra

~LOVE~ kirjoitti...

Kaunottaret <3

Dashanti kirjoitti...

Saya: Hahaha mul tuli itelleni nälkä kans kun tein tätä postausta :D

Anonyymi: Eipä mitään :)!

~LOVE~: Kiitos<3 :)