torstai 6. syyskuuta 2012

Mötellet

Viime torstaina otettiin hetki irti arjesta Johnnyn suostuttelemana sen, Claudian, Tinon ja Mikaelin seurassa. Motskussa oli 10€ pullot, joka tarkoitti valkkaria, punkkua ja skumppaa ja mehän otettiin sitten pullot per naama. Hyvä idea näin keskellä viikkoa ;D

Huligaani.. 


Perjantaina lähdettiin myös Motelletiin, mutta sitä ennen oli kauden ensimmäiset muodostelmaryhmän treenit. Oon tosi innoissani tästä kaudesta ;)! Menin treenien jälkeen moikkaamaan mammaa ja siitä laittautumaan Johnnylle...
Ihan mahtavaa, että meidän pikku Jade on vihdoin täyttänyt 18 ja se uskalsi lähteä meidän kanssa ulos sinä iltana. Muistaakseni se tais jopa itse ehdottaa sitä yhdessä menemistä ;) Tässä illan look: Huliganation.. 


Jaden kengät<3

Motelletissa saimme suuret humalat ja jossain vaiheessa lähdettiin DTM:ään - oli ihan kiva pyörähtää sielläkin pitkästä aikaa.. Seuraavana aamuna heräsin Johnnylta ja tässä olis teille vähän meidän morning-video-meininkejä. Jostain syystä mun ääni kuuluu ärsyttävän kovaa, älkää pelästykö.. 


Last Thursday we went  to hang out to Motellet for a little detachment of our everyday lives. We had some sparkling wine and enjoyed ourselves there on Friday too. 

2 kommenttia:

Jade kirjoitti...

hahah näytän niin kääpiöltä sun vieres :D:D

Dashanti kirjoitti...

hahah, joku sano meit tänää power coupleks treeneis :D