torstai 22. marraskuuta 2012

Watch out Lahti.. here we come!Lähdettiin Allun, Suvin ja Hennan kanssa pari viikkoa sit ihan extemporee bailaamaan Lahteen. Olin päikkäreillä kun Allu soittaa et vika juna lähtee 50 minuutin päästä et mennääks, ja tottakaihan me mennään :D Videot ja kuvat kertoo kaiken. Oli sairaan hauskaa pitkästä aikaa!


Saatin tosiaan junassa hirvee haloo aikaseks kun ei oltu leimattu lippuja. Siis oltiin ostettu liput kyllä, mutta ei oltu leimattu niitä johonkin leimauslaitteeseen (mä en käytä junia, en edes tienny et joku leimasysteemi on vielä olemassa) ja sit konduktöörinaiset veti hirveet kilarit siitä ja kaikesta muusta mahdollisesta. Ihme tiukkapipoja!

Noh, eihän me ees päästy sisään Jackalopeen. Joten mentiin sit Lahden Tivoliin, joka oli itseasias tosi jees! Tykkään siitä paikkana jopa enemmän kun Fredan Tivolista :) Plussaa oli et kaikki oli ihan Halloween meiningeissä ;) paitsi me.. 

Tästä linkistä löytyy yks Halloween kuva :)

Videossa kaakatusvaroitus! Hirvee kanalauma.. 

We took a train and went to Lahti to party for a change. Lahti is about 100km from Helsinki and we just decided to go there, since the last train was going there in about 50 minutes. We had a blast :D! We partied hard, ate and laughed a lot. And that's about it :D

2 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Hey girl ! Haastetta olis mun blogissa :)

http://fuckyeahsofia.blogspot.fi/2012/11/liebster-award.html

Dashanti kirjoitti...

Yaaay!! :) Thanks hun!