maanantai 25. helmikuuta 2013

Talviloma

Hello!
Toi breikki, eli hiihtoloma, tuli just oikeeseen aikaan viime viikolla.  Mulla oli nimittäin maanantaina 18.pvä autokoulun II-vaihe Porvoossa (Thank God, että sain Hamzan kuskiks ja senkin nyt suoritettua ja maksettua alta pois) ja kun siellä nyt oikeestaan meni kokonainen työpäivä hukkaan niin piti sitte tehdä tunteja duunissa vähän takasin. Nyt kun ei ollut noita perustreenejä niin se loppu viikko menikin ihan mukavasti töissä ja salilla toi loppujen lopuks..


Mulla on tällä hetkellä päälimmäisenä mielessä tulevat Streetin SM-kisat 2013, jotka järkätään tänä vuonna vähän eri tavalla kuin yleensä! Mua ahdistaa ja jännittää hirveesti! Tänä vuonna joudutaan ensin menemään karsintoihin, johon me osallistutaan ihan Helsingin Kulttuuritalolla 16.3. Karsintojahan voi tulla katsomaan jos haluaa! Tässä linkki tiketin sivuille, jossa tarkemmat infot lippujen hinnoista jne: Tsekkaa liput tästä!
Ja tosiaan karsintojen jälkeen saadaan vasta tietää, että päästäänkö itse kisoihin 26.-28.4.2013, jotka järkätään tänä vuonna OULUSSA!
Itse osallistun tänä vuonna Aikuisten Hip Hop Duoon, Aikuisten Hip Hop Pienryhmään ja Aikuisten Katutanssimuodostelmaan. Duot ja pienryhmät karsitaan... katotaan mitä siis käy - päästäänkö vetämään setit Oulussakin vai ei, sen saa nähdä :D

Lopuks vähän pulkkamäki fiiliksiä Karkkilasta kun siellä muutama viikko sitten olin ja ihan nyt näin Lakiaisen ja muun kunniaks, tosin vähän jäljessä :P


Ja lopuks vähän CLIQUEä johon alotin sarjan ennen hiihtolomaa ja josta huomenna jatketaan ;)


Hey guys! Last week was sort of a winter break for me too because we didn't have dance classes because of the holiday.  A little break was definitely in need and now I'm ready to do train hard again. I got my driving tests seconds phase accomplished on Monday and the rest of the week I spent working longer hours and going to the gym for instance. 
The Finnish Championship Competition of Street Dance is coming up really fast and I'm basically excited, yet stressed out and horrified this year. Things are gonna be a little different this year because they're basically having a preliminary competition first before the ACTUAL competition..and ofcourse it makes me wonder whether we're gonna get trough or not! Anyway, here's the latest choreo I made before the break and that's where were gonna continue in tomorrow's class guys! :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Sun videoita on huippu katsoa, kiitos niistä :) voitko tehdä joskus sellaisen video-postauksen, missä näytät miten tanssit baarissa? Sä tanssit mielettömän hyvin, mut haluisin tietää miten tanssit noin niinku viihteellä :)

Dashanti kirjoitti...

Mooooii! Kiitos kommentistas! Hienoa kuulla että joku jaksaa noita mun tanssivideoita katsoa :)
Pitänee varmaan pyytää jotain kaverii kuvaa sillai etten huomaa, koska muuten en usko et mul pysyy pokka :D Mut VOINHAN mä sellasen yrittää tänne saada seuraavaks :D

Anonyymi kirjoitti...

Se ois kivaa! Mukavaa aurinkoista kevätpäivää! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oot niin ilone ja hymyilevä persoona :) sulla on mahtava blogi, ehdottomasti yksi parhaimmista mitä seuraan. Elät hetkessä ja sun kauniilla hymyllä piristät monien päivää ja oot todella lahjakas tanssija !!! Jatka samaan malliin !<3

Anonyymi kirjoitti...

Oot ihana persoona ja tosi hyva tanssija!!! :)

Dashanti kirjoitti...

Anonyymi1: Kiitos! Toivotaan näitä ihania aurinkoisia päiviä lisää :)

Ano2: Hertsileijjaa miten ihania kommentteja! Oon ihan häkeltynyt :) Kiitos.<3

Ano3: Kiitos ihanasta kommentista :)!