lauantai 9. maaliskuuta 2013

New hair ya'll!

Valoa tunnelin päässä..
Oon niiin happy mun uusista hiuksista! Alotettiin tää prosessi viikko sit lauantaina klo 13 ja jatkettiin aina sinne klo 21 saakka. Aron tuli ensin auttamaan lettien avaamisessa, sitten Capsu (itse kampaajani) liittyi seuraan ja päästiin ihan kunnolla takkujen kimppuun.. Tässä kuvana lyhyesti koko hiustenlaitto proggis itsessään!Elikkä tosiaan ensin avattiin letit, sitten avattiin kaikki takut ja harjattiin hiukset auki. Kun noita lettejä kuitenkin pidetään se pari kolme kuukautta niin voitte varmasti kuvitella miten takussa hiusten juuri on kun ne avataan. Sinä aikana kerkee inhottavasti kertyä pölyä, rasvaa, shampoota/hoitoainetta ja kaikkee mahdollista siihen letin alkuun niin siinä saa päänahka kyytiä kun lähetään niitä repimään auki :) Sen jälkeen pestiin hiukset, föönattiin, harjattiin ja suoristettiin raudalla. Tossa neljännessä kuvassa näkee, että oma hius on kasvanut kuitenki aika reippaasti sinä aikana kun mulla on ollu noi letit.. mullahan oli sivut ja hiusraja ihan siiliä ja päällihiukset parin sentin mittasia kun lähti hiukset päästä sillon loppukesästä vaalennuksen ja permiksen myötä.
Sitten Capsu letitti mun omat hiukset päätä pitkin riveittäin ja ompeli siihen nää hiustenpidennykset. Ostin yhteensä 2 pakettia tummaa, suht pitkää hiusta Lontoosta (45 £ /pkt) ja yhden paketin kullanvaaleeta lyhyempää hiusta ihan Hämeentien Taj Mehalista (19,95€). Tässä lopputulos.. Voilá!


Mitäs pidätte?

How do you like my new hair?!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

wauuu! tosi upeet hiukset :)

Anonyymi kirjoitti...

supernätit :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat hiukset!! Sopii sulle tosi hyvin :)

Dashanti kirjoitti...

Kiitos :)<3

presciousparis kirjoitti...

Lettien poistaminen on kyllä haaste itsessään, takkujen selvittämisestä puhumattakaan! Tollasen operaation jälkeen voi kyl täytyy aina palkita itseään parhaalla mahdollisella tavalla :>

Dashanti kirjoitti...

Preciousparis: Ihanaa että joku ymmärtää :D!

presciousparis kirjoitti...

Voi kun tietäisit, varhasimmat lapsuusmuistot on just niitä, jossa mutsi kampaa mun afroo ja kyyneleet valuu mun silmistä kun SATTUU!!! :D No mut kauneuden eteen pitää kärsiä :)