sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Street SM 2013 Karsinnat @ Kultuuritalo

Huhhuh mikä päivä!!! Streetin Sm-karsinnoissa Hip Hop Duolla FINAALIIN Hamza Jaddan kanssa!♥ Oon ihan häkeltyny vieläki kaikista mahtavista kommenteista ja siis wäääääää mikä fiilis! 6.sija tuli karsinnoista ja huhtikuussa räjäytetään Oulun lava ;D Kiitos myös CHARISMATICS ♥Kommentoikaa ihmeessä! :)
Ps. Huomatkaa toinen postaus alla!

What a day yesterday! We had the try-outs for the Finnish Championship Competition of Street Dance and we got into the Finals with my Duo partner, Hamza! I'm so happy and shocked at the same time! We received awesome feedback of our ENERGY AND ATTITUDE and I'm positively waiting for April, when the actual Finals are held!
COMMENTS?!?!!?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wäää oot vaa nii upee ja ihana<3 mite muute päädyit pien ryhmään? Oliks sul tyylii kaveri porukka ja sillee,vai miten? Ku mua kiinnostais itteä pienryhmä tanssi,nii ois kiva tietää mite sellasee pääsis;) tanssiiks sun oppilait pienryhmis/ryhmäs? Tiedätkö;) mut kommentin pointtina,oot todella taitava tanssii ja tavoitteena joskus ittelläki jotku street kisat;)

Dashanti kirjoitti...

Aaw kiitos!<3 Oikeestaan päädyin pienryhmään niin että siis joo oli kaveriporukka mut niillä oli jo pienryhmä ja valmentajat mutta kun oltiin Tampereella Sm:ssä 2009 niin tää ryhmä osittain hajos ja osa halus jatkaa ihan uudella poppoolla ja kaavalla. Sit Johnny, Zahra, Noora ja Niina pyys mua ja Hamzaa pienryhmään syksyllä ja siitä alko TrueColorZ :) Tänä vuonna muutettiin nimeä kun porukkakin vähän vaihtu! Mut siis mehän ollaan kaveriporukka ja me tehdään itte koreot, vaatteet jne. Osaan oon tutustunu DanceActionissä ja osa on ihan lapsuudenkavereita mutta kaikki oon tuntenu jo vuosia <3
Mä en oo itte vielä tehny sellast oppilaspienryhmää mut katotaan, ehkä sitä joskus tekis :)
Kannattaa ehdottomasti lähtee kisaamaan!

Anonyymi kirjoitti...

Oot vaa niin hyva tanssija! Btw miks tossa tokassa videossa on 2 ryhmaa tanssimassa tekiks ne omaa koreoo vai??

Dashanti kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos ihana!
Joo elikkä alkukarsinnoissa ja joskus semifinaaleissakin (niinkun tässä tapauksessa) pienryhmiä pistetään tanssimaan enintään 2 ryhmää samaan aikaan. Tuomarithan kattoo aina molempia ryhmiä ja sitten aina valitaan vaan osa jatkoon.
Finaalissa viimeistään pienryhmät SAA tanssia niin että lava on kokonaan omassa käytössa :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea!

Mutta wää, mikset kirjoittele enää niin usein :( Teretulemast kuitenkin Ouluun, koitan vakoilla näkyykö kaupungilla!

Dashanti kirjoitti...

Kiitos!Kuule joo vakoile vaan ja tuu nykäsee hihasta ;D Mun mielestä oon jo kirjotellu pikkasen useemmin ku vähä aikaa sitte mut koitan vielä parantaa ;)!