keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Makeup Tutorial: First Pink Of Spring!

Lauantaina oltiin viettämässä Lauran synttäreitä. Valmistautuessani iltaa varten, ajattelin tehdä kevään ensimmäisen pirtsakan meikin ja tottakai tutoriaalin teille ;)! 

1. Pohjaks laitoin valkohopeeta L'Orealin Color Infallible luomiväriä

2. Sen jälkeen avasin Manly Professional Makeup Eyeshadows - paletin ja laitoin kuvassa osoitettua pinkkiä väriä kosteella siveltimellä luomiin seuraavasti

 

Kuten kuvassa näkyy, levitin pinkkiä sävyä niin että jätin silmäluomen uloimmat kulmat ja ns. sisäreunat edelleen hopeiksi.

3. Seuraavaks sekotin kolmea eri sävyä saadakseni sen tumman liilan sävyn, jonka halusin.

Jätin silti ns. luomen sisäreunat edelleen hopeiksi, mutta täytin uloimmat kulmat tummemmalla värillä. 

4. Korostin sisäreunojen rajauksia L'Orealin valkohopeella luomarilla5. Sen jälkeen laitoin mustaa luomiväriä silveltimellä alaluomen rajaukseks, koska kajaalikynä aina kuluu pois ja siit jää ikävät jäljet silmän sisäosaan tai ulkonurkkaan.

6. Viimeinen silaus! Eli lineri & ripsari
Ja voilá! Siinä lopputulos hiusten ja illan asun kanssa :)
Miltä näyttää kevään eka pinkki meikki?

Laraboo<3


Hey guys! We celebrated Laura's 21st birthday on Saturday and I decided to do a little makeup tutorial for you guys. Keeping it simple but colorful for the first pink look of this spring! Enjoy the pictures :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

täytyy sanoa että sinun tukka on nyt superkiva :) tykkään erityisesti tuolleen taakse kammattuna niinku vikoissa kuvissa

Dashanti kirjoitti...

Kiiitos! Joo mä kokeilin ihan pokkana laittaa "otsiksen" pois silmiltä pannan avulla ja kivalta näyttää munkin mielestä :)!