keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Alicia Keys & Azelia Banks Flow'hun!?

SIIIIIIIIIIIIIIS.
mä.en.oo.festari-ihmisiä.mut OMG ALICIA KEYS my guuuuuuuurlllll! ja. ihana Azelia Banks tulee Flowhun. Mun on ehkä pakko lopettaa festari-nihkeily ja vaan mennä - because I've GOT TO SEE THIS! <3
Onks teist ketään menos Flow'hun?


Alicia Keysin (US) lumovoima sielukkaan r&b:n ja suurieleisen popin yhteen kietovana tulkitsijana on tehnyt hänestä yhden tämän hetken nimekkäimmistä artisteista. Keys on 12-vuotisella urallaan saavuttanut 14 Grammy-palkintoa sekä yli 35 miljoonaa myytyä levyä. Fallin’, You don’t know my name ja Empire State of Mind ovat vain muutamia niistä hiteistä, joiden tuoma menestys, sekä maine säkenöivänä esiintyjänä ovat vieneet Keysin työskentelemään esimerkiksi Ray Charlesin, Jay-Z:n ja Jack Whiten kaltaisten alan suuruuksien kanssa.
Alicia Keysin viides studioalbumi Girl on Fire ilmestyi viime vuonna, ja levyn nimikkokappaleesta kuoriutui maailmanlaajuinen hitti. Multi-instrumentalistina, tuottajana ja ennen kaikkea lahjakkaana laulunkirjoittajana Keys onkin vuosien varrella kerännyt ylistystä niin faneilta kuin kriitikoilta. Keys nähtiin viimeksi Suomessa vuonna 2004, ja nyt lähes kymmenen vuotta myöhemmin hänet nähdään vihdoin toistamiseen, tällä kertaa elokuisessa Helsingissä festivaaliviikonlopun perjantaina.
Festivaalin koko ohjelman löydät täältä. Lisää ohjelmajulkistuksia luvassa vielä kesän aikana.
Lisätietoa lipuista täällä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Keep it UP, Gurrrl! ;) Vanukaz