perjantai 14. kesäkuuta 2013

Tulossa: Helsinki Pride 2013

Viime vuonna Helsinki Prideissa saatiin mukavia ja hyväntuulisia reaktioita kun mentiin Senaatintorille ja vedettiin tää FlashMob ;)


Tänä vuonna, oon itse mukana vieläkin enemmän toiminnassa! Tulkaa mukaan Pride-kulkueeseen, tässä perus speksit lauantaista 29.6.2013:
Helsinki Pride -kulkue on Suomen suurin, monimuotoisin ja ehdottomasti värikkäin mielenilmauskulkue, joka kutsuu jokaisen kohtaamaan!

Pride-viikon lauantaina marssitaan jälleen tuhansien ihmisten voimalla yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden puolesta. Kulkue on avoin ihan jokaiselle mihinkään katsomatta ja kaikkien panos on enemmän kuin tärkeä. 

Helsinki Pride -kulkue järjestetään lauantaina 29.6.2013. Kohtaamispaikkana toimii perinteiseen tapaan Senaatintori, josta tämä hyvänmielenmarssi starttaa klo. 13.00. Mukaan ovat tervetulleita sekä yksittäiset osallistujat, että ryhmät. Tulethan ajoissa paikalle, sillä meininki on katossa jo keskipäivällä! Siitä pitää huolen ihana Linnea von Kattendam, joka saapuu juontamaan kulkueen lähtöä. 
Lisätietoa Facebook-eventistä: Helsinki Pride 2013-kulkue

Kuvassa: mun viime vuoden Pride/Rainbow-meikki

Ja kulkueen jälkeen mut löytää lauantai-yönä Vanhan lavalta ihanan drag-artisti NikoLan taustatanssijana - tulkaa ihmeessä kattomaan, tulee olemaan aivan mielettön show! ;)

Kun Priden Puistojuhlassa alkaa ilta viiletä, on aika siirtyä sisätiloihin.

Helsinki Pride -viikon suurimmat bileet valtaavat Vanhan ylioppilastalon lauantai-iltana 29.6. Pääjuhlassa kohtaavat huippu esiintyjäkaarti, Pride-lauantain mahtava tunnelma ja satojen juhlijoiden hyvä fiilis.

Ison salin lavalle nousevat LCMDF, Krista Siegfrids ja Beverly Girl. Tanssimusiikkia soittaa aiempienkin vuosien Pride-tunnelmanluoja dj Miia Magia.

Lisäksi Vanhan MiniDiscon puolella Drags on Deck - NikoLa, Lola Vanilla, Unelma ja Miss Evangeline vetävät shownumeroita läpi yön. Juontajina ToosaTV:stä tutut Cristal Snow ja NikoLa.
Lisätietoa Facebook-eventistä: Helsinki Pride 2013 Pääjuhla


Ei kommentteja: