perjantai 26. heinäkuuta 2013

Helsinki Pride 2013

Postailin teille ennen matkalle lähtöä vähän etukäteen noista tän vuoden Helsinki Prideista! Sattuneista syistä mulla jäi väliin tänä vuonna toi kulkue-osio, mutta tosiaan meillähän oli pääjuhlissa keikka Vanhalla NikoLan SuperDrag Showssa!

Kyseinen show meni ihan loistavasti ja oli aivan ihanaa päästä tanssimaan tommoselle keikalle! En oo ikinä ajatellu, kuinka stressaavaa voi showssa olla vaatteiden vaihto - mut nyt on tullu koettua sekin. Show kesti kaiken kaikkiaan melkein puol tuntia, enkä oo koskaan ollu mukana tommosissa pidemmissä esityksissä. Mun tsägällä tietenkin mulla hajos korkokenkä tokan biisin aikana, en meinannu saada takkia päälle yhes kohtaa, lätsä tippuili päästä ja levikset repeili jo ennen aikojaan, mut hei mitä pienistä ;D! Pääasia on se, et yleisö oli aivan MIELETÖN, kaikki oli ihan messissä koko shown ajan ja semmoselle yleisölle on ihana esiintyä!
NikoLan showsta on tulossa editoitu video ja linkkaan sen blogin puolelle heti kun se valmistuu. Can't wait!
Sitä odotellessa.. Youtubesta löytyy jonkun puhelimella kuvattu versio, jonka taustalla kuuluu paljon kirkumista - tanssin suhteen video ei ole paras mahdollinen, koska ilmeisesti kyseinen henkilö on ollut melkoinen NikoLa-fani ;) Videosta puuttuu myös meidän encore, mut tästä linkistä löytyy


Tässä meidän lookia ja meikkiä illasta - WHAT DO YOU THINK?
Tanssijoina meitä oli minä, Melody, mun ihana tanssimaikka Eerika ja ehkä Barcelona-postauksista joillekin tuttu Mari Prinsessa ;) Eerikan oma tanssiryhmä The MISSfits esiinty myös kisakoreollaan!
Show makeup by: Mari Prinsessa LuhtavaaraEi kommentteja: