maanantai 1. heinäkuuta 2013

Mallorca part II Alcúdia

Seuraava aamu Alcúdiassa alko lokoisasti meidän hotlan poolilla (eli altaalla). Syötiin aamupalaks vähän tuoretta ananasta ja mansikoita. Jossain vaiheessa päivää käytiin LIDLissä hakee välipalaa, tehtiin vähän evästä ja siirryttiin rannalle, joka oli ihan pikkumatkan päässä.Onneks meidän huoneisto hotellissa oli se leipäkone!


Helppoo ja nopeeta (ja epäterveellistä) - nam!

Löysin LIDListä Cookie Dough jäätelöö - syntisen hyvää!


Rantsun jälkeen mentiin hotellille freesaa ja mun takkuset hiukset oli jostain syystä tosi hauska juttu :D

 Illan outfit!Ja suunta kohti kiinalaista buffet raflaa, jonka bongasin edellisenä iltana joltain kadulta suht läheltä.
Btw mä sain Allun syömään sushia! Ei ollut koskaan maistanut saatika tykänny ideasta, mutta kannatti kokeilla ;)

Yksi asia, mitä haluisin tuoda Espanjasta Suomeen tottakai auringon lisäks on äyriäiskulttuuri ja se, että kokki valmistaa ruoan asiakkaan haluamalla tavalla buffet ravintoloissa. 
Allu otti teille ravun kuorinta-videoo: 
*Ei herkkiksille*


Meil meni muutama tovi ruokaillessa ja kun alettiin tekee lähtöö, alko olemaan jo sopivan pimeetä. Kierreltiin pikku putiikeissa vähäsen ja sit joku mukava brittiläinen sisäänheittäjä sai meidät taivuteltua johki Uncle Mick's Bariin. Siellä tehtiin tuttavuuksia ja lähdettiin porukalla tsekkaamaan Alcùdian yöelämää...Piristyksenä vielä Adashan vessaterveiset!
*No nudity included*

Meidän tsägällähän tuolla ei todellakaan mitään yöelämää ollut! Oltiin ihan shokissa ku käytiin parilla eri klubilla ja ne oli ihan tyhjiä. Valehtelematta yhdessä paikassa tais enimmillään olla 5 ihmistä! 
We've got to do something about this one.. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jeeeijj kiva postaus!! Monta postaust aijot teha viel teija matkasta? Hahah ja hauskat noi videot varsinki toi toka ja loppu niin paras story of my life xD :D olisit hyva selostaa jotain komedia ohjelmaa :D<3

Dashanti kirjoitti...

Hello! Vaikee sanoo mut veikkaan et teen viel about 4.. se riippuu aina tavaran eli kuvien määrästä ja niit on aika paljon :D

Kiitos! Et oo eka joka sanoo et oisin hyvä tommoses :P Ehkä mulle pitäs kehitellä joku show hahaha