perjantai 5. heinäkuuta 2013

Mallorca part III Magalluf

Maanantaina herättiin ja ruvettiin hoitaa Apollomatkojen oppaan kanssa meille hotellin vaihtoa, koska Alcùdia ei ihan vastannu meijän odotuksia. Saatiin sit pienen väännön jälkeen hotellin vaihto Magalluffiin neljän tähden Sol Barbedos-hotlaan.


Ehtoina oli se, että meidän piti itse päästä omin avuin bussilla Alcùdiasta Magalluffiin tyyliin saaren pohjos-osasta etelään. Meijän tsägäl bussikuskit ei tietenkään puhunu englantia ja meijän espanjan kielen taidoilla olikin melko haastavaa päästä kaupunkiin, jost ei tiedetä yhtään mitään saati, että missä päin siellä meidän hotelli sijaitsee :D
Onneks mul on hyvä suuntavaisto ja muutenki hyvä kutina etsiessä niin päästiin sit jotenki perille. Magalluffis oli paljon brittejä niin saatiin sit aina joltain jeesiä. Meidän uus hotelli oli ihan luksus! <3


Meillä meni matkoihin kaiken kaikkiaan varmaan reilu pari tuntii, joten päätettiin mennä ottaa aurinkoo vaan hetkeks hotlan altaalle ja siitä mentiin huoneeseen freeshaamaan. Sen jälkeen lähdettiin kiertelemään ja ettimään ruokapaikkoja. Päätettiin mennä sit tämmöseen kotiruoka-tyyliseen ravintolaan pasta mielessä, mutta yllätyksekseni löÿsin menulta friteerattua kalmaria - nam! Tuli ihan mieleen Barcelona ;)
Safkan jälkeen ruvettiinkin jo pikkuhiljaa alottelemaan ja siitä se meidän eka varsinainen loma-ilta lähti!


Oon sitä mieltä, että Suomessakin pitäis olla baarikatuja! Sellasia, josta voi hyppiä baarista toiseen ilman mitään sisäänpääsy maksuja ja sit et olis sisäänheittäjiä joil ois aina jotain hyvii drinkkitarjouksia. 
Mitä ootte mieltä - toimisko Suomessa? ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä tost baarikadusta! :D haha :P

Dashanti kirjoitti...

Khyl! Stadin yöelämä on niin samaa kaikkial niin toi vois olla jotain erilaista :)