tiistai 24. joulukuuta 2013

Ada's Bday Weekend

Järjestin lauantaina 21.12. synttäribailut kotona kaikille lähimmäisille ystäville ja oli kyllä taas kerran ihan mahtavat bileet! Varmistin tällä kertaa sen että olen itse enemmän huppelissa kun vieraat, koska yleensä se menee niin etten ehdi itse nauttimaan juhlistani, kun hösään ruokien ja boolien kanssa jne. Tällä kertaa järkkäsin siis shottibileet! Eli joka kerta kun vieraat tuli ovesta sisään, heidän täytyi juoda shotti mun kanssa ;) Olin tehnyt muutamaa erilaista shottilajia boolin lisäks, niistä tarkemmat selotukset kohta. 
Tässä mun illan outfit: Mekko: Forever21, Bolero: Forever21, Leopardi sukkahousut: Seppälä (9,95€)Illan tarjoilut hoidettiin Aronin ja Veran kanssa aika nopeella ja helpolla tyylillä. Perus fingerfoodii ja sit vähän suklaa croissantteja, LIDLin mini pizzan näkäösiä omena-kaneli ja vanilja-karamelli jälkkäreitä, mamman tekemää ihme tuorejuusto jälkkärii ja oli joo kaikennäköstä :D


Sitten juomapuoli..
Blue Babe (sininen shotti): 1,5cl Curacaoliikööriä, 1,5cl Banaanilikööriä ja 1,5cl Passiohedelmälikööriä (Passoa) + verigreippi
Feikki Cosmo (punainen shotti): 2cl Jaloviinaa, 2cl karpalomehua, murskattuja tuoreita vadelmia + verigreippi
Jallubutteri (beige shotti): 2cl Jaloviinaa, 2cl Kermalikööriä

Punanen parooni (punainen shotti): 1,5 cl Passiohedelmäliiköriä, 1,5 cl Persikka Kossua, 0,5 cl Sweppes Ruschian, 0,5 cl Novelle Aprikoosi Jasmiini
Booli: Persikka Kossua, Bols Curacaolikööriä, Passiohedelmälikööriä, Banaanilikööriä, Jaloviinaa, Spritea, Sweppes Ruschiania, tuoreita vadelmia, carambolaa sekä verigreippi-viipaleita :D

En tajunnu ottaa yhtäkään kuvaa kotoota ja baariin lähti lauantaina tosi pieni osa mun ystävistä, mutta hauskaa meillä oli ja olen kiitollinen että kaikki tärkeet ihmiset ja myös he jotka kokivat mun juhlat tärkeiksi, tulivat paikalle :)
Lähdettiin pienemmällä porukalla sitten TIGERiin - vaikken juuri mitään muista niin tiedän että mulla oli kovat bileet omassa päässä :D Oli tosi kiva kun duunikaverit, lapsuudenkaverit ja kaikki muut tärkeet frendit tuli niin hyvin toimeen keskenään, me very happy :)
Tukka hyvin kaikki hyvin... noooot! xDSunnuntaina lähdettiin Tikruun uudestaan vielä viimeisen kerran. Tällä kertaa tupa oli vähän liiankin täynnä, ei meinannu mahtuu tanssimaan. Hamza tuli Suomeen jouluks niin pakko oli viedä seki viimeisillä voimillaan 14 tunnin Marokon lennon jälkeen rentoutumaan tanssilattialle mihin jätkä kuuluu ;D Väsymys loisti sekä mun, Suvin, Hamzan että Verkun silmissä mut pidettiin hauskaa väkisin haha onneks mentiin!
Maanantaina oli viimeinen päivä ennen lomaa ja nyt se periaatteessa alkoikin jo, koska kello on 02:15, täällä mä valvon ja kirjottelen teille. Kävin salilla ja vaikka nyt on jouluaatto niin menen kyllä tänäänkin, ennen jouludinneriä!
Sain synttärilahjakskin vähän lisäravinteita niin tommoset tuo semmost mukavaa boostia sitte salilla. Joonakselta sain lahjaks semmosen tyynyn millä pääsen aina pakoon mun stressimaailmasta, eli normaalielämästä, vaikka omaan pieneen kuplaan. Aion viettää koko joululomani siis ressivapaalla vyöhykkeellä ;) 
Nyt mä toivotan teille aivan ihanan rauhalliset joulut, syökää hyvin, nukkukaa paljon, olkaa perheenne tai lähimmäistenne kanssa ja nauttikaa kaikesta ihanasta. 
HAVE A MERRY XMAS EVERYBODY<3

zZzzZZzZzz

Ei kommentteja: