lauantai 22. maaliskuuta 2014

I love this blog

Moi murmelit!


Mulla on ollut, ja on edelleen, pää niin täynnä tavaraa että tuntuu etten saa ajatuksia ylös enkä auki. Kaikkea on mielessä, mutta omaa aikaa ei juurikaan ole. Uudessa kämpässä ei oo vielä nettiäkään, että voisin teille yön pikkutunneilla kirjottaa, mutta vaikka olisikin, niin musta tuntuu että mul ei oo jotenkin mitään annettavaa :/ Don't get me wrong! Mä rakastan tätä blogia! Oon vaan tällä hetkellä jotenkin itsekriittinen ja kyseenalaistan mun kykyä pitää tätä yllä.. Ajattelen ettei mun päivän tapahtumat, asiat ja ajatukset oo tarpeeks hyviä jotenki tänne postattavaks.. tai jtn..
Oon alunperin tehnyt tän omaks iloks - osittain omaa terapiaa ja osittain omien muistojen kirjausta varten elämässä. Lähdin tähän kokeilumielessä ja ihastuin tähän hommaan. Ihastuin siihen hyvään fiilikseen mikä tulee jokaisen blogitekstin jälkeen. Mulla on niin paljon juttuja mielessä tän blogin uudistamisen/laajentamisen suhteen, mutta tällä hetkellä ei muutenkaan riitä vuorokaudessa tunnit näihin proggiksiin mitä mulla nyt on jo meneillään! Täytyis järjestellä ja priorisoida asioita.. mut mäki oon semmonen et haluun tehdä kaikkee mahdollista!


Sain ystävänpäivälahjaks Melodylta semmosen 5 Subject Notebookin. Sen pitäis auttaa just tämmösis tilanteissa et sais kirjotettuu kaikki tärkeimmät asiat paperille. Oon luokitellu mun 5 aihetta niin et siin on työ, rahat, koti, ruoka ja treenit. Kaikki tärkeimmät asiat. Oon huomannu sen et kun kirjotan mun kaikki työvuorot ja treeniajat ylös joka viikko, niin mun aikataulut ei sit ahdista niin paljon. Mä jotenkin valmistaudun siihen tulevaan viikkoon ihan eri tavalla :) Pitäis vaan alkaa täyttämään myös noita 4 muuta osa-aluetta...Muutin uuteen asuntoon jo 8.3. ja siellä mä oon majaillu mukavasti ja yritän kotiutua kaiken kaaoksen keskellä. Lattiat on viittä vailla valmis, seinät maalattu, keittiön kaapit päällystetty kontaktimuovilla, vielä puuttuu niistä kahvat, astianpesukone ja pesukone pitää kytkee vielä, sit sohva pitäis päällystää, lamput kytkee, vaatteet pitäis purkaa jätesäkeistä kaappeihin, kirppari kamat viedä vintille, sit alkais semmonen itse sisustaminen pöydät, tuolit, peilit, hyllyt jne.. Teen teille esittelyvideon vasta kun kaikki on valmista! Tässä kuitenkin pieni kurkistus mun kylppäriin <3


30.3. järkätään taas Helsingin Kulttuuritalolla Streetin SM karsinnat! Tulkaa kattomaan ja kannustamaan mun tyttöjä duoissa! Valitettavasti pienryhmä jäi väliin näistä kisoista ikäluokitusten takia ja jouduin tosiaan tekemään kaikki koreot uusiks.. Mut onneks mun pikkuset pääsee kisaa edes johonkin lajiin :)
Facebook eventti kisoihin löytyy tästä linkistä!

 

Tanssiin liittyen vielä, niin musta on ihanaa lähteä Sri Lankaan meidän Shakthi-porukan kanssa! En malta odottaa et pääsen sinne aurinkoon 2 viikoks tanssimaan, auttamaan ja nauttimaan. Tosiaan kaikki varat mitä kerätään tuotoista menee suoraan, ilman mitään välikäsiä, Sri Lankan köyhille lapsille sekä esim. niiden peruskoulun rakentamiseen. Ottakaa oikeesti yhteyttä ja ostakaa multa lippuja meijän näytökseen, it's gonna be awesome! Lippuja saatte multa suoraan eikä oo kun 10€/15€ per henkilö! Frendit mukaan ja teette hyvää :)!


Nyt päästän teidät mun paasauksesta.. reggae piristää päivää aina! Aurinko paistaa ja kesä tulee - en malta odottaa <3 Have a great weekend muffins!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa et pysyt kaiken stressin keskellä noin pirteänä! :) tai no nyt kun mietin sun LUONNE on 100% pirteyttä ja iloisuutta<3 toivottavasti kämpän saat kuntoon mahd. nopeesti ja kaikki pakolliset asiat hoidettua :) miten sulla on treenit menny?

Anonyymi kirjoitti...

Toi sun kylppäri!! Ihanan Tunnelmallinen<3

Dashanti kirjoitti...

Anonyymi1: Hahaha kiitos! ♡ :D Yritän olla ina pirtee ja positiivinen sillon ku pystyy! Treenaan Mayorsillä ja on menny ihan ok mut tanssi vieny aika paljon keskittymistä ja syömiset on lähteny ihan raiteiltaan! Tän viikon jälkeen on karsinnat ohi ni otan itteeni taas niskasta kiinni ja rupeen herää aamulenkeille! I have to, I must! :) Pow!

Anonyymi2: Kiitos! I love it! ♡

Anonyymi kirjoitti...

BIISI! <3

Terv, laura aka laukkis

Dashanti kirjoitti...

<3 laukkis paukkiiis <3