sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Amsterdam part I

 

15.5. Torstai aamu tosiaan alko pienellä sydärillä, kuten ehkä videon puhetemmosta huomaa, mutta hymyssä suin lähdettiin Suvin kanssa Kontulasta kohti Helsinki-Vantaan Lentokenttää. Mä luulin ensin että Allu ja Henna heitti kauheen aamuläpän että meidän lento ois peruttu mutta näin se sitten oikeesti oli. En kyllä ihmettele, että just meidän lento peruttiin. Saatiin sitten tuntia myöhempi lähtö, joten oli meillä vielä valoa tunnelin päässä. 

Loppujen lopuks päästiin kaikki lentokentälle ja hengähdettiin hetkeks lasilliselle ennen lentoa :)

 

Välilaskeuduttiin Köpenhaminaan ja käytiin hakee Joe & The Juice Barin komeilta miehiltä Sex Me Uppia ja Prince Of Greeniä. Meijän mehut oli tosi hyviä! Haluun tämmösen mehubaarin Suomeen!


 


 Köpiksessä meidän lento myöhästy 2 tuntia, mä olin siitä aivan hiilenä. Luulin että meidän loma menee ihan pilalle, kun ei muutenkaan ollut hirveesti aikaa. Lähdettiin pidennetyks viikonlopuks mut lentoihin meni loppujen lopuks tosi paljon aikaa! Kun päästiin koneeseen oltiin vaan happy et kohta olla Dameissa!

 


 


 
WE MADE IT!


Otettiin kentältä taksi meidän kämpille ja yllätyttiin positiivisesti meidän luukusta! Oli melkein paremman näkönen kun kuvissa. Varattiin tämmönen loma-asunto Wimdu.fi:stä, joka vaikutti sivustona mun mielestä epäilyttävältä ensin, mut kaikenkaikkiaan oli tosi positiivinen yllätys. 


 


Koska lennot oli niin myöhässä, me saavuttiin kämpille muistaakseni 22 aikoihin niin meillä ei hirveesti ollut aikaa jäädä hengailemaan. Freeshattiin vähän ja lähdettiin kattoo ympärille et mitä löytyy :) Taksikuskin mukaan Ladies Square oli ihan kävelymatkan päässä, jossa oli Coffee Shoppeja ja Baareja joten suunnattiin sinne. 

 


Siinä oikeestaan eka päivä kiteytettynä :D
Kuinka moni teistä on käynyt Dameissa?

Ei kommentteja: