lauantai 9. elokuuta 2014

Sri Lanka part II

Ensimmäinen ilta meni kuitenkin osittain valvomiseks ku kaikki oli niin uutta ja jännää mut seuraavana aamuna meillä oli herätys 8 aamulla. Alettiin treenaamaan meidän tulevaa showta varten ja oikeestaan ei oltu mitenkään päin valmiita sen koreon ja paikkojen kanssa :D Oltiin menossa esiintymään paikalliseen idols-tyyppiseen ohjelman finaali lähetykseen. Siellä tämän ohjelman nimi on Superstar ja kuulemma paikalliset olivat jo mainostaneet ennen kun saavuimme maahan että heidän ohjelmaan on tulossa Eurooppalaisia tanssijoita esiintymään. Ihan hullua! Pari päivää aikaa oli treenata joten aamupala naamariin and let's get to it ;DSathis oli hommannu meille omat kokit ja tyypit jotka oli koko ajan standbyna jos tarvittais jotain. Meitä kohdeltiin kun jotain kuninkaallisia. Kokit ei antanu meidän pestä omia astioita ja jos rikottiin jotain he tuli aina siivoomaan meidän jäljet jne.. Monista meistä se alko tuntuu vähän pahalta. Rikottiin nimittäin varmaan 7 lasia ton kahden viikon aikana :D
Tässä vähän näkymää meidän parvekkeelta! Ah mul on ikävä tonne! Aamulla aina kun herättiin ja mentiin tohon partsille istumaan niin meitä vastapäätä oli kaks lehmää, me annettiin niille nimet Mustikki ja Mansikki. Muutaman aamun jälkeen me ei kyllä enää nähty niitä :/

 


 


 

Treenien jälkeen jos en nyt ihan väärin muista niin lähdettiin kattomaan meidän esiintymispaikkaa eli Sirasa TV-kanavan studiota. Ajomatka sinne kesti aina noin puoltoista tuntia yhteen suuntaan ja ensimmäiset 4 päivää meni oikeestaan meidän keikkabussissa, himassa ja studiolla. Lavatreeneissä olin ihan kauhuissani kun näin miten iso, epätasainen ja hutera meidän lava oli ja pelkäsin että lennetään koko paskasta läpi kun alettiin vetämään kenraaleita. 
Henkilökunta toi meille nami nami välipalaksi tarjottimellisen (onks toi ees sana?) tuoreita hedelmiä! Ah siis tuoreet hedelmät Sri Lankassa on aivan mielettömän hyviä <3

 

Meillä meni aina kokonainen päivä studiolla koska esiintyjiä oli niin monta ja meidänkin täytyi toki odottaa vuoroa milloin päästään taas lavalle treenaamaan. Illalla syötiin fried rice with chicken joka kuulostaa ja näyttää tosi simppeliltä mut oikeesti tää oli ehkä mun lempiruoka tuolla! Annoksessa oli jotain paprikachilimauste juttuu johon rakastuin ihan täysin!

 

Anteeks huono kuvanlaatu! Kaikki kuvat on otettu eri puhelimilla, minä mm.otin Canonin kamerani laturin mutta unohdin itse kameran kotiin Suomeen ja facebook jne raiskaa näitten laadun ihan täysin :( Mut kivempi on kattoo kuvia ku pelkkää tekstiä eiks vaan :)?

4.7.2014 - SHOW TIME! ;) Saatiin oma "backstage" huone, jossa meidän meikkaajat meikkas meijät ja laitettiin itse toistemme hiukset esitystä varten. Jossain vaiheessa iltaa kun ihmisiä alko tulemaan, meidän suositeltiin pysyvän sisällä, koska olimme "julkkiksia". Tupakalla piti käydä tosi piilossa koska maassa ei ollut muutenkaan suotavaa että nainen tupakoi.. Tässä vähän fotoja meidän valmisteluista! Video tulee lopuks!

 

 
  
Meidän shown lisäks Julialla ja Sathiksella oli upee duo ja kuvassa olevalla punaisella paronilla, eli Analla oli salsa soolo!
 Meidän showlla oli 8 miljoonaa katsojaa tv:ssä, n.2000 katsojaa paikanpäällä ja 1.6 miljoonaa live streamaajaa - voin sanoo et oli aika hullu fiilis sekä lavalla että sen jälkeen! En voi ymmärtää kuinka suuria lukuja noi oikeesti on! Noh tässä sitten tuotos:

Ei kommentteja: