maanantai 1. syyskuuta 2014

Sri Lanka part III

Illalla valvottiin yömyöhään, juotiin vähän viiniä ja koitettiin ekaa kertaa relata. Oli ihanaa istua meidän parvekkeella, jauhaa niitä näitä pienessä piirissä, naureskella ja kölliä lattialla. Jossain vaiheessa yötä kuului kuitenkin hirveä pamaus vähän kauempaa ja me pysähdyttiin hetkeks kattomaan toisiamme.. Meni pari sekuntia ja valot alkoi vilkkumaan, hetken päästä kaikki sammui ja koko meidän talo sekä "kortteli" oli täysin pimeänä! Musta oli jännää että sähköt katkes ja olin ihan ready to tell ghost stories lol. Heitettiin läppää ja mietittiinki vielä kimpassa että mihin muka sähköt nyt yöllä vaikuttaa ei mihinkään, eihän tää haittaa mittään! Tajusin vasta ite kun olin menossa nukkumaan että vaikuttaahan se nimenomaan siihen unen saantiin kun eihän ne tuulettimet varmaan toimi siellä katossa ilman sähköä.. -_- SE YÖ OLI NIIN RANKKA. Aivan hirvee. Maattiin Venlan kanssa siinä sängyssä ahistavan hyttysverkon kanssa paikoillamme ja musta tuntu että vaikka en pyöriny siinä yhtään ni koko sänky oli ihan litimärkä siitä hiestä mikä meistä lähti. Siis hyi helvetti. Ihan hirvee yö, en saanu nukuttua oikeesti yhtään. Olin kyllä niiiiiiin kärttynen seuraavana päivänä, oisin voinu vaan huutaa.

Aamulla kun kaikki oli heränneet syötiin myöhänen aamupala ja lähdettiin käymään kaupoilla ostaa ainakin rantapyyhkeet. Aika moni meistä halus ihan vaan nähdä kauppoja ja käydä sisällä ja nähdä sitä elämää kadulla koska tuntu että oltiin oltu vaan autossa ja tanssimassa.
Hyvin lyhyen, about tunnin kiertelyn jälkeen nähtiin keikkabussissa ja lähdettiin rannalle. Aurinko ei paistanut ja näytti siltä että alkaa satamaan mutta haluttiin mennä kumminkin. Tässä vaiheessa kellokin oli jo 16 iltapäivällä :D 

 

 


 
Pyyhkeet löyty! Arvaatkaa mikä on mun ;) 
Sathis ylpeenä kuvaa tekemäänsä taidetta
 
Oltiin rannalla varmaan puoltoist tuntii ja sit piti lähtee takas kotiin kun ruoka oli valmista. Illalla lähdettiin ajamaan Sathiksen sedän luokse kylään. Alunperin meidän piti mennä sinne kuudeksi mutta oltiin todellisuudessa siellä vasta 9 aikaan illalla. Sathiksen sukulaiset oli todella vastaanottavaisia ja mukavia, vaikka eivät meidän kanssa samaa kieltä puhuneetkaan! 
Sathis soitti rumpuja, sen setä laulo meille ja sit hän halusi että me lauletaan hänelle jotain niin siellä kuulkaas vedettiin kaikki suomalaiset biisit mitä osattiin :D

 
Täällä saatiin myös ekaa kertaa WiFi yhteys :D

 
Venlushka very hot yes


Hengailtiin siellä johki kahteen asti yöllä ja mä näin elämäni isoimman hämähäkin vessareissulla! Oikeestaan en edes nähnyt sitä vaan Anastasia kävi vessassa mun jälkeen ja bongas sen sieltä ja otti kuvan, mä vaan valahdin valkoseks kun näin ton......


Sunnuntaipäivä meni kans vähän hengaily/kiertely/rantsu merkeissä ja sit alettiin suunnittelemaan tanssileirin ohjelmaa joka alkais maanantaina!
Leiri alkoi klo 10 ja sinne lähdettiin ajamaan n. 8 aamulla koska matka leiripaikalle kesti n.1,5-2 tuntia, riippuen liikenteestä ja kuskin moodista ;) Oppilaat olivat todella innokkaita oppimaan, erittäin hyvä käytöksisiä ja ystävällisiä meitä kohtaan. Itse en opettanut tunneilla mutta osallistuin niin paljon kun tuolla helteessä jaksoin! Oli kiva opetella nykäriä (nykytanssi), lockingia, housea, salsaa jne, semmosia lajeja mitä en ole itse koskaan harjoitellut!
Dance Camp kesti kolme päivää ja viimeisenä päivänä muistan yhden oppilaan, joka tuli juttelemaan mulle vähän epävarmalla englannilla, hän kysyi nimeäni ja sanoi "you are so cute"! Olin ihan liikkiksenä siellä :D
Oon huomannu et tykkään mennä talojen katolle :DPikkune ruokatauko!Ja taas jatkuu!

Siis kattokaa miten hyvin nää vetää! Huhhuh! I loved these two <3Vikana leiripäivänä olin itte ainakin innoissaan että päästään seuraavana päivänä beachille!

On ollu kyllä tanssitäyteinen matka ja hyvä, mutta rankka sellainen :) Saatiin vähän lisää fotoja just ni lisäilen random bäkkärikuvia ja lavatreeniotoksia tähän maailman pisimmän postauksen loppuun ;)
Ei kommentteja: