keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Day cruise


Heipssanssaa!Kävin tossa maaliskuun alkupuolella päiväristeilyllä Jansun kans Virossa ja meitä onnisti sään suhteen tosi hyvin! Oli niin ihanan aurinkoinen päivä hela dagen. Käytiin menomatkalla buffetissa syömässä ja Tallinnaan päästyämme otettiin pyörätaksi Viru Keskukseen.
Pyörittiin ja shoppailtiin koko päivä keskustan alueella, vanhassa kaupungissa ja Sadamarketissa. Oli tosi virkistävää käydä jossain vapaapäivänä ja oikeesti tehdä jotain :)
Katoin mun Gear Fitistä et poltettiin aika perkeleen hyvin kaloreita ja käveltiin yhteensä päivän aikana yli 12km.
Päivä meni siis enimmäkseen shoppaillessa, käppäilessä, syödessä ja nauraessa :)

Ruokaa maistellessa huomattiin ohittavamme Tempation Island Suomi tossa samalla...


Kannellakin tarkeni olla :)Seuraavana päivänä menin töiden jälkeen Itiksen H&M:ään ostamaan takkia, jota olin kuolannut jo 3 viikkoa. En yleensä koskaan mieti pitkään ja hartaasti, että ostanko jotain vai en, mutta tää takki oli vaan jotenki niin ihana mut vähän kallis mun makuun.. Kaikki kaverit on sanonu et toi takki on kuin tehty mulle ja sopii ihan sika hyvin, mut kai sitä itte epäilee ku ei oo tottunu tommoseen hipsteri-tyyliseen, vaaleen roosaan ja ylipäätään tuon malliseen vaatetukseen ollenkaan – siks piti pähkäillä niin kauan.
Heti kun sovitin takkia liikkeessä, ni se myyjäki oli ihan et WAU, toi on kuin luotu sulle! En malta odottaa et pääsen käyttään tätä :)


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

vaikka miten päivitän ni mulle näkyy vain eka ja kaks vikaa kuvaa + video :/

...pyörätaksi on hauska :D